Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pegs Parneviks ultimatum till kändissonen

Filip Kaspersen Lamprecht och Peg Parnevik har varit tillsammans i lite mer än en år.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
"Ända sedan vi var i Hawaii så har jag sagt till honom att jag inte vill att vi ska vara ifrån varandra för länge", berättar Peg Parnevik i podcasten "Pillowtalk".
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Peg Parnevik och resten av familjen tvingades söka skydd i ett kylrum i flera timmar när larmet missillarmet gick.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

När myndigheterna slog larm om att en missil var på väg mot Hawaii fick familjen Parnevik sitta i ett kylförvar i över en timme.

Peg Parnevik berättar i sin och systerns podcast hur händelsen gett henne en ny syn på livet - och relationen med sin pojkvän. 

I podcasten ”Pillowtalk” som Peg Parnevik driver tillsammans med systern Penny Parnevik berättar Peg om när falsklarmet om en missilattack gick över Hawaii, skriver Hänt.  

Hela familjen Parnevik tvingades hålla sig skyddade i ett kylrum i flera timmar innan de fick veta att det hela handlade om ett misstag. 

Nu uppskattar de livet mer

Sedan händelsen säger båda systrarna att de uppskattar livet mer nu än tidigare, säger de i podcasten. 


LÄS MER: Parneviks uppmaning – efter nya bikinibilden


För Peg Parnevik har händelsen också gett henne en ny syn på sin relation med sin pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht, 20.

– Ända sedan vi var i Hawaii så har jag sagt till honom att jag inte vill att vi ska vara ifrån varandra för länge. Speciellt om någon av oss ska flyga någonstans, för jag vill inte att något ska hända. Det kanske låter löjligt, men för att vara realistisk så är det så mycket som kan hända nu för tiden när man är på en flygplats eller i en stor stad. Vart som helst, säger Peg Parnevik i podcasten.


LÄS MER: Peg Parnevik avslöjar – så tycker familjen om hennes pojkvän

Falsklarmet på Hawaii har gett Peg Parnevik en ny syn på relationen med pojkvännen.
Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Vill inte vara utan pojkvännen

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht har varit tillsammans i lite mer än en år. 

Hon säger vidare i poden att det såklart är okej om de inte ses på några dagar, men att hon inte vill att det ska gå flera veckor utan att de är med varandra. 

När systern Penny Parnevik säger i poden att hon inte kan tänka på det sättet, att någonting dåligt kan hända, svarar hon frågandes. 

– Jag tänker såhär; om jag tycker om att umgås med honom och älskar honom, varför ska jag då vara ifrån honom?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.