Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Peg visar upp kändissonen för världen

Peg Parnevik.
Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTURES
Peg Parnevik med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Filip Lamprecht medverkade i flera avsnitt av senaste säsongen av "Parneviks" på TV3.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Peg Parnevik visar upp kärleken Filip Kaspersen Lamprecht i sin senaste musikvideo. 

På Instagram har hon lagt upp bilder från inspelningen av musikvideon till "Loafers". 

"Jag och min älskling", skriver Peg Parnevik till en bild på henne och pojkvännen. 

Peg Parnevik, 22, släppte sin debutsingel "Ain't No Saint" i mars 2016 och vann pris för "Årets Nykomling 2016" vid musikgalan P3 Guld, den 21 januari 2017. Samma år som debutsingeln släpptes fick Peg Parnevik den egna realityserien "Peg på turné", som visades på Viafree, i programmet fick tittarna följa henne när hon turnerade runt i Sverige.  

Den 21 juni släppte Peg Parnevik musikvideon till nya låten "Loafers", där pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht, 21, gestaltar personen som Parnevik sjunger om. 

I musikvideon ses paret kärleksfullt mysa med varandra och Lamprecht bär ett par skor av just modellen loafers. Även lillasyster Penny Parnevik medverkar i den nya videon. 

Peg Parnevik har lagt upp ett par bilder på Instagram från inspelningen.

"Jag och min älskling", skriver hon till en bild. 

https://www.instagram.com/p/BkSR1moBijv/?taken-by=pegparnevik

Även Filip Kaspersen Lamprecht har lagt upp en bild på Instagram från musikvideoinspelningen, där han hyllar sin kärlek. 

"Foto från min fantastiskt vackra flickväns nya musikvideo", skriver han till bilden.

https://www.instagram.com/p/BkTBx9PAM7I/?taken-by=filiplamprecht

LÄS MER: Peg Parneviks kärlekshyllning 


Peg Parnevik: "Vill inte vara med någon annan"

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht, son till Kristin Kaspersen, gick ut med sitt förhållande julen 2016, men då hade de hållit relationen hemligt en tid. Efter att paret gick ut med sin relation har de varit väldigt öppna med sin kärlek i sina sociala kanaler. De lägger ofta upp romantiska bilder på Instagram där de ses mysa med varandra, och är ger varandra kärleksfulla hyllningar i inläggen. 

Peg Parnevik har sin artistkarriär i Sverige och behöver ofta vara i Stockholm för jobb, och då bor hon hos pojkvännen. Artisten har berättat att paret ser en framtid med varandra. 

– Vi pratar om framtiden ofta och vi är båda bestämde om att det är vi. Vi vill inte vara med någon annan. Vi är bästa vänner och kära så det blir ju inte bättre, har Peg Parnevik tidigare sagt. 


https://www.youtube.com/watch?v=MPxQA8H7wAA

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.