Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Peg Parneviks privata bilder med kändissonen

Foto: STELLA PICTURES
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Artisten Peg Parnevik och kändissonen Filip Kaspersen Lamprecht firar tre år tillsammans som par.

Det uppmärksammar ”Loafers”-sångerskan med flera privata bilder på sin Instagram, där hon hyllar pojkvännen.

”Jag hatar olyckor förutom när vi gick från vänner till detta uh huh det stämmer! 3 år med min absoluta favorit”, skriver Peg Parnevik på Instagram.

Peg Parnevik, 24, och Filip Kaspersen Lamprecht, 22, har varit tillsammans i tre år. Kändisparet, vars föräldrar Kristin Kaspersen och Mia och Jesper Parnevik har känt varandra länge, är uppvuxna med varandra, men blev efter en lång tid som vänner tillsammans.

På Instagram skriver Peg Parnevik att hon inte tycker om olyckshändelser – men att hon råkade bli ihop med sin barndomsvän ångrar hon inte.

”Jag hatar olyckor förutom när vi gick från vänner till detta uh huh det stämmer! 3 år med min absoluta favorit”, skriver Peg Parnevik på Instagram.

Hyllas av mamma Mia Parnevik

Inlägget betsår av ett bildspel med privata bilder på de två tillsammans, både från evenemang, inspelningar och röda mattor, likväl som intima bilder från bakom scener, på restauranger och på semester.

Det är fler än Peg Parnevik själv som tycker om hennes relation med Filip Kaspersen Lamprecht.

”Älskar er”, skriver mamma Mia Parnevik, med två röda hjärtan efter.

Melodifestivalen-artisten Wiktoria Johansson skickar även hon ett gäng emojis för att fira paret.

https://www.instagram.com/p/B4QCLGDn_Vi/

Lamprechts hyllning till flickvännen

Även Filip Kaspersen Lamprecht har publicerat en hyllning till relationen. På sin Instagram story har modellen lagt upp ett kort videoklipp, där Peg Parnevik sitter på en restaurang på en båt, och paret får in en rosa drink var.

”Tre år med dig, mitt allt, och fler kommer det bli! Jag älskar dig Peg Parnevik”, skriver Filip Kaspersen Lamprecht till inlägget.

Expressen har sökt Peg Parnevik för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.