Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Peg Parneviks nya detaljer om uppbrottet med Filip Lamprecht

Första bilderna på kärleken mellan Peg och Jesper
I det senaste avsnittet av ”Pillowtalk” talar Peg Parnevik ut om relationen till Filip Lamprecht och inser samtidigt att Jesper Niklasson är den ”rätta”.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Filip Lamprecht vann tidigare i ”Let's Dance” tillsammans med danspartnern Linn Hegdal.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT / TT NYHETSBYRÅN
Peg Parnevik
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

I det senaste avsnittet av ”Pillowtalk” kommer Peg Parnevik fram till en stark insikt om relationen till Jesper Niklasson.

Samtidigt avslöjar hon nya detaljer om förhållandet med exet Filip Lamprecht. 

– Ibland så fastnar man där, säger hon.

Efter en lång tid av spekulationer bekräftades det tidigare i år att Peg Parnevik, 24, och Filip Lamprecht, 25, hade gjort slut. 

Kort efter uppbrottet talade hon öppet och ärligt om sina känslor. 

– Jag är lyckligare än någonsin, jag känner mig som mig själv igen. Jag känner en ny kärlek till livet, till min kropp, till min familj, sa hon i ”Pillowtalk” då.

I det senaste avsnittet av podden avslöjar Peg Parnevik att uppbrottet egentligen borde ha skett för länge sedan.

– Att man älskar så mycket men det är så himla turbulent, så håller man kvar, och ibland så fastnar man där. Håller fast så hårt för att man är lite rädd för vad andra ska tycka, vad händer om det är över, säger hon och fortsätter:

– Så är man kvar alldeles för länge även fast det kanske inte är hundra procent rätt, det ska nog inte vara så här upp och ner om det är ”the one”.

Tiden före Filip Lamprecht och Peg Parnevik bröt upp, föregicks av spekulationer kring att förhållandet var över.
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Insikten med nya kärleken

Expressen har tidigare rapporterat om att Peg Parnevik träffar musikproducenten Jesper Niklasson. De har synts ihop på flera intima kärleksbilder. 

”My heart”, kommenterar Peg Parnevik under en kyssbild

När Peg och systern, Penny, pratar om en bok de läst, kommer de in på begreppet ”tvillingsjäl” och vad det faktiskt betyder att vara med den ”rätta”. 

– Det som är så fint med att ha en relation med din tvillingsjäl är att det är omöjligt att förstöra den. Det är klart att man alltid kan förstöra en relation men du kan inte göra eller säga något fel utan allt du gör kommer vara perfekt för den här personen. För det är din tvillingsjäl och de har väntat på dig hela sitt liv, säger hon.

Det hela mynnar ut i att Peg inser att hon verkligen har träffat sin tvillingsjäl.   

– Jag tror att jag har träffat min tvillingsjäl faktiskt. Sjukt nog. Jag tror det, säger hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.