Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Peg Parneviks kärlekshyllning

Peg Parnevik.Foto: /IBL
Peg Parnevik och Filip Lamprecht.Foto: /IBL
Filip Lamprecht och Peg Parnevik.Foto: TOMMY HOLL

Peg Parnevik kan inte låta bli att hylla sin pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht.

I ett inlägg på Instagram höjer hon sin älskling till skyarna - och kallar dem själsfränder.

"Om du bara förstod att du är allt, allt!" skriver Peg Parnevik till en bild på kändissonen.

Att artisten och realitystjärnan Peg Parnevik, 21, har hittat kärleken i Kristin Kaspersens son Filip Kaspersen Lamprecht, 20, har väl inte undgått någon.

Både Peg och Filip är öppna med förhållandet, och lägger ofta upp bilder på varandra på sociala medier.

Nu ska paret spendera lite tid ifrån varandra, men Peg Parnevik saknar redan sin andra halva, och visar det med en bild på Instagram.

"Har bara varit borta några timmar och mitt hjärta gör redan ont. Om du bara förstod att du är allt, allt! My man, my soulmate" skriver hon till en bild på kändissonen på det sociala mediet, och kallar honom alltså både för sin man och sin själsfrände.

https://www.instagram.com/p/BT4VIMKB3ec/

Peg Parnevik vill ha ett seriöst förhållande

 

LÄS MER: Pegs kärlekslöfte till kändissonen

 

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht har varit öppna med sitt förhållande sedan i julas på sociala medier, men var tillsammans ett tag även innan dess.

Artisten, som är aktuell med sin nya singel "Don't tell ma", har berättat om parets förhållande, och sagt att hon skulle vilja förlova sig med kärleken.

– Jag tycker så, "put a ring on it", har Peg Parnevik sagt i "Vakna med NRJ", och menade att hon vill ha en förlovningsring.

 

LÄS MER: Parnevik visar upp sin kärlek till kändissonen

 

Just på grund av hennes schema som artist så är det viktigt för Peg att förhållandet är seriöst, annars är hon hellre singel.

- Vi är seriösa, det måste vara så för att jag jobbar hela tiden. Jag orkar inte dejta runt utan antingen är jag singel eller så vill jag vara med någon som jag verkligen älskar, har Peg Parnevik sagt i "Vakna med NRJ".