Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Peg Parneviks kärleks- dilemma med kändissonen

Peg Parnevik har en hektisk sommar framför sig. Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Filip Kaspersen Lamprect och Peg Parnevik. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Peg Parnevik och kärleken Filip Kaspersen Lamprecht är mer kära än någonsin, och har vuxit sig starkare som par det senaste året.

Samtidigt är det svårt att få tiden att gå ihop, när parets två olika karriärer gör att de reser mycket.

– Det är mycket med jobb och att resa runt, men jag känner att vi är superstabila, säger Peg Parnevik.

Artisten Peg Parnevik, 23, och modellpojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht, 22, har varit tillsammans sedan 2017. Förhållandet har gått upp och ner, och paret har gjort slut några gånger under tiden – men nu är de starkare i sin kärlek än någonsin.

– Det går bra. Det flyter på. Jag är superkär som jag alltid varit. Ingen förlovning eller bebis än. Jag älskar honom jättemycket, och vi har växt mycket som par och individer det senaste året, så jag tror vi är starkare än någonsin, säger Peg Parnevik.

Karriär som modell

Parnevik har fullt upp med karriären, och är aktuell med sommarturné i Sverige och kommer uppträda på ”Allsång på Skansen” senare i sommar.

När pojkvännen samtidigt har en karriär som modell och de båda är ute och reser mycket i jobbet, så kan det bli svårt att lyckas träffas så mycket som man vill.

Trots det är Peg Parnevik nöjd med hur förhållandet ser ut.

”Ingen press att förlova mig”

– Det är mycket med jobb och att resa runt, men jag känner att vi är superstabila. Jag känner ingen press att förlova mig bara för att Penny gör det, eller för att man ska göra det och jag börjar bli äldre, säger Peg Parnevik.

Systern Penny Parnevik, 22, förlovade sig tidigare i år med fästmannen Douglas Murray, 39, och är gravid med parets första barn. Peg Parnevik är glad för systerns skull, men vill inte själv hamna där riktigt än – hon vill satsa på sin karriär.

– Jag har mycket kvar att göra, jag vill ju ta över världen. I've got a lot to do!