Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Peg Parneviks fruktan för nya förändringen: Vill inte

Peg Parnvik har också tidigare pratat om sina ätstörningar.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Peg Parnevik kämpade länge med problem med akne i ansiktet.

Nu vill hon lyfta hur dålig hy kan förstöra självförtroende – och är rädd för att få tillbaka problemen.

”Min viktigaste grej är att inte låta dålig hy förstöra en hel dag för mig”, skriver Peg Parnevik i ett inlägg på Instagram.

Under lång tid hade artisten Peg Parnevik, 24, problem med dålig hy och akne. Men efter att ha sluppit hudproblem i över ett år har profilen vant sig vid ren hy– något som gjorde att hon verkligen reagerade när hon på tisdagsmorgonen vaknade upp med finnar.

På sin Instagram delar hon med sig av rädslan för att akneproblemen ska komma tillbaka ordentligt.

”En av mina rädslor är att min akne ska komma tillbaka och förstöra mitt liv igen, så jag blev rätt hysterisk i morse kan man säga. Jag har inte haft problem på säkert 1,5 år, och jag tror att jag började ta för givet hur det känns att ha len och problemfri hy. Akne förstörde verkligen mitt självförtroende, så pass mycket att jag skämdes för att visa mitt ansikte bland folk. Jag tillbringade alldeles för mycket tid åt att kaka på smink i ansiktet, hata mig själv, inte vilja lämna huset...”, skriver Peg Parnevik på Instagram.

Pegs tips till följarna – efter svåra perioden

Hon uppmuntrar också sina följare med liknande erfarenheter att dela med sig av tips, så att andra med akne kan få hjälp, och känna att de inte är ensamma. Parnevik delar också med sig av sina bästa tankesätt.

”Min viktigaste grej är att inte låta dålig hy förstöra en hel dag för mig. Det är så himla svårt, men jag är färdig med att missa livet på grund av min hy”, skriver artisten.

Bland kommentarerna så stöttas hon av systern Penny Parnevik, som tror att Peg har för mycket inbokat för tillfället.

”Få lite sömn och dansa bort det! Du har för mycket att göra gumman, och till råga på det så får du ignorera hatare. Du är vacker inifrån och ut!”, skriver Penny Parnevik.

https://www.instagram.com/p/B2hkNpBIE9y/

Expressen söker Peg Parnevik för en kommentar.

Peg Parnevik och Pontus Pettersson om framträdandet.