Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Peg Parneviks beslut: ”Mår inte bra helt enkelt”

Filip ryter ifrån efter hoten mot kärleken Peg
Peg Parnevik tar en paus från sociala medier.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har varit ett par i fyra år.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Peg Parnevik lägger av med sociala medier, åtminstone för ett tag.

Det meddelar artisten i ett nytt Instagraminlägg.

”Förhoppningsvis kan jag dela med mig av allt till er så småningom”, skriver hon.

På tisdagen lade artisten Peg Parnevik, 25, upp en bild på sin Instagram där hon ler och gör peacetecknet. Men den tillhörande texten har ett mindre upplyftande budskap. Artisten meddelar i inlägget att hon nu tar en paus från sociala medier.

”Tar en paus från sociala medier ett tag. Jag har verkligen försökt mitt bästa men jag mår inte bra helt enkelt... Jag ville inte lämna er utan en förvarning dock. Förhoppningsvis kan jag dela med mig av allt till er så småningom. Jag älskar er alla. Vi hörs snart”, skriver Peg Parnevik.

https://www.instagram.com/p/CN4vPhunZP3/

Romansryktena i ”Let's dance” och hatet mot Peg Parnevik

Beslutet kommer efter en period av att mycket uppmärksamhet har riktats mot artisten och hennes pojkvän Filip Lamprecht, 24. Detta framför allt i samband med hans medverkan i ”Let's dance”, där han dansar med Linn Hegdal, 25, vilket har gett upphov till romansrykten

”Det är nog nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip. Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller dm om det kommer jag att bli oförskämd. Förstår ni ens hur okänsligt och taskigt det är mot någons partner i livet och i kärlek?”, skrev Peg Parnevik efter att många av hennes följare hade hört av sig med påståenden om en affär mellan pojkvännen och hans danspartner.

Även Filip Lamprecht har svarat på ryktena, och samtidigt slagit tillbaka mot de som riktar hat och hot mot Peg Parnevik.

– Vår relation är starkare än någonsin, alla spekulationer stämmer inte, sa han i en tidigare intervju med Expressen. 

– När hon är ledsen så blir jag ledsen, men hon är extremt stark och jag kommer inte att låta det påverka oss.

Keyyo svarar på kärleksryktet med dansaren

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.