Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Peg Parneviks bakslag efter tuffa tiden – tappar håret

Öppnar upp för att hjälpa andra: ”En galen osäkerhet”
Foto: FRITZ SCHIBLI
Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN / Karin Törnblom

Efter en tuff period har Peg Parneviks utseende börjat förändras. 

Nu berättar hon – för att hjälpa andra. 

”Sedan dess har jag utvecklat en galen osäkerhet när det kommer till mitt hår. Jag känner mig så utlämnad. Jag har tappat mitt självförtroende”, skriver tv-profilen och artisten på Instagram. 

Det har hänt en hel del i Peg Parneviks, 26, liv under den senaste tiden. Förutom att ha släppt musik gick hon förra året igenom en separation med Filip Lamprecht, 24, och hittade sedan kärleken igen i Jesper Niklasson, 24. 

Peg Parnevik har också varit öppen med att hon mår dåligt i perioder och vill vara öppen med det – för att kunna hjälpa andra. 

Nu öppnar Peg Parnevik ännu en gång upp om sitt mående och berättar att den svåra tiden har fått fysiska konsekvenser. 

”Så under det senaste året, efter en riktigt tuff period med ångest och depressioner, så började jag tappa mitt hår”, skriver hon på Instagram och påpekar att håret just är en av hennes signaturer. 

Peg Parneviks fråga till följarna

”Sedan dess har jag utvecklat en galen osäkerhet när det kommer till mitt hår. Jag känner mig så utlämnad. Jag har tappat mitt självförtroende. Jag fixerar på på det dagligen”, fortsätter Parnevik. 

Hon berättar också att håret håller på att växa tillbaka men att hon saknar när det var tjockt – och att hon saknar självförtroendet som det medförde. 

”Jag ville bara dela med mig av det här och vara sårbar för en stund. Kanske går några av er igenom samma sak, och kanske har någon ett tips?”, fortsätter Peg Parnevik. 

https://www.instagram.com/p/CYzJhW4ld0y/?utm_source=ig_web_copy_link

Peg Parneviks nya kärlek: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.