Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Peg Parneviks avklädda val – budskapet i bilden

Peg Parnevik delar med sig av ett feministiskt budskap, med en avklädd bild på sociala medier.Foto: CAROLINA BYRMO / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Nu hyllas artisten för bilden och meddelandet av sin mamma, realitystjärnan Mia Parnevik.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Peg Parnevik delar med sig av ett feministiskt budskap, med en avklädd bild på sociala medier.

Nu hyllas artisten för bilden och meddelandet av sin mamma, realitystjärnan Mia Parnevik.

”Jag är en motherfucking kvinna” skriver Peg Parnevik på Instagram.

Artisten Peg Parnevik, 23, använder ofta sina sociala medier för att dela med sig av bilder på sig själv, och viktiga budskap kring kroppspositivitet, psykisk ohälsa och feminism. Tidigare har stjärnan berättat om sin kamp mot ätstörningar och dålig självkänsla, och i samband med internationella kvinnodagen skrev Peg Parnevik ett inlägg om att sluta skämmas för sin kropp.

På fredagen valde Peg Parnevik att publicera en bild på sig själv, som hennes lillasyster Philippa Parnevik tagit. På bilden har artisten en svart genomskinlig topp med hjärtan på, där hennes bröst syns igenom.

”Jag är en motherfucking kvinna”, skriver Peg Parnevik till bilden.

Mamma Mia Parneviks hyllning

På mindre än ett dygn har bilden gillats över 21 000 gånger, och Peg Parnevik hyllas både av fans – men också av sin familj.

Mamma Mia Parnevik, som många känner från TV3-serien ”Parneviks”, hyllar sin dotters avklädda budskap. I kommentarsfältet syns Mia Parnevik kommentera både hjärtan, stjärnor, och hyllande händer.

Även fotografen bakom bilden, Philippa Parnevik, kommenterar ”Kärlek” till bilden.

https://www.instagram.com/p/BwupgqLHoTX/

Philippa Parnevik har också själv valt att publicera bilden på Peg Parnevik, tillsammans med flera andra hon tagit på henne och hennes andra syster Penny Parnevik, på Instagram.

Till ett bildspel med gravidbilder på Penny Parnevik, duo-bilder med både Peg och Penny samt bilder på Peg Parnevik själv, skriver Philippa Parnevik:
”Kvinna. Passionerad. Rolig. Mamma. Kärleksfull. Konstig. Snäll. Intelligent.Tålmodig. Mina systrar.”

https://www.instagram.com/p/BwuBeHCAPnd/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.