Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Peg Parneviks ärliga tårar – privata bilden

Peg Parnevik i tårar: ”Vet inte när jag kan se min familj”
Peg Parnevik visar upp privata bilden när hon gråter.Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Hon vill visa att det är okej att vara ledsen och okej att känna sig vilsen.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
”Vet inte när jag kan se min familj”Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT / KARIN TÖRNBLOM TT NYHETSBYRÅN
Foto: Instagram

Peg Parnevik visar upp privata bilden – på sig själv när hon brutit ihop och gråter.

Hon vill visa att det är okej att vara ledsen och okej att känna sig vilsen.

”Jag vet inte när jag kan se min familj eller vänner. Jag känner mig ensam, stressad, rädd”, skriver hon.

Artisten Peg Parnevik, 24, publicerade under gårdagen en bild på Instagram där hon visar sina känslor för följarna – på bilden gråter hon. Hon berättar att bilden är tagen för två dagar sedan när hon brutit ihop.

Det var skådespelaren Josh Gad som inspirerade Parnevik till att publicera bilden då han själv lagt ut en video när han grät. Gad valde att i stället för att gråta själv visa för sina följare att han är mänsklig och att alla går igenom det – nu går Parnevik i hans fotspår.

Vill inte att folk ska tycka synd om henne

”Att jag kan säga till er att det är ok att vara ledsen. Det är ok att känna sig vilsen, deprimerad, nervös. Det verkliga livet är inte det du ser här. Det är bara en liten, filtrerad version”, skriver Parnevik till bilden.

24-åringen vill vara tydlig med att hon inte lägger upp inlägget för att folk ska tycka synd om henne. Hon vet att hon är privilegierad i denna värld där folk dör, riskerar sina liv, arbetar oändligt många timmar och inte har mat på bordet.

Parnevik: ”Känner mig ensam, stressad, rädd”

”Men häromdagen förlorade jag det bara. Att veta att det finns en stor chans att jag inte har ett jobb längre, mina vänner/kolleger och jag kommer inte att kunna göra musik lika mycket, eller överhuvudtaget. Jag vet inte när jag kan se min familj eller vänner. Jag känner mig ensam, stressad, rädd”, skriver hon.

Hon fortsätter:

”Men också detta kommer att passera. En dag kommer vi att vara på andra sidan detta och det kommer att vara tufft men vackert”.

Expressen har sökt Peg Parnevik

https://www.instagram.com/p/B-sP3UKn6Zg/?igshid=83occ8y01v3c
Gunilla Perssons hårda krav på Sverige i krisen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.