Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Peg Parneviks ärliga ord om uppbrotten med pojkvännen

Peg Parnevik berättar att hon och pojkvännen Filip Kaspersen Lamprech har gjort slut över tio gånger.Foto: STELLA PICTURES
I dag är parets förhållande stabilt.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Peg Parnevik berättar om uppbrotten med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprech i podcasten ”Pillowtalk”.Foto: /IBL / /IBL
Foto: ERIK SIMANDER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: FRITZ SCHIBLI / EXPRESSEN/KVP

Peg Parnevik och pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht har gjort slut över tio gånger.

I podcasten ”Pillowtalk” berättar artisten om den tuffa tiden.

– Det var inte så bra mellan oss, säger Peg Parnevik i podcasten.

Artisten Peg Parnevik, 23, har tidigare varit öppen med att relationen med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht, 21, inte alltid har varit så stabil som den är i dag. I podcasten ”Pillowtalk”, som hon driver tillsammans med systern Penny Parnevik, 22, avslöjar hon nu hur många gånger paret har gjort slut.

I avsnittet har systrarna en frågestund där Peg får frågan hur många gånger hon och Filip har gjort slut. 

– Jag känner mig lite löjlig. Jag kommer inte berätta hela sanningen, men jag känner lite att jag inte tror att folk förstår varför vi gör slut, säger Peg Parnevik i podcasten.

Hon fortsätter med att förklara att om hon skulle förklara anledningarna till att paret gjort slut så skulle hela världen explodera och att det är lite för privat. Däremot avslöjar hon hur många gånger det har hänt - över tio gånger.

 

Penny Parnevik: ”Han var jätteledsen”

Penny Parnevik håller med sin syster om att det rör sig där omkring. Hon berättar i podcasten att hon för ett par år sedan hade försäkrat Filip om att hennes syster aldrig skulle göra slut med honom.

– Han bara ”hon har faktiskt redan gjort det fem gånger”. Och han var jätteledsen, säger Penny Parnevik i podcasten.

Systrarna konstaterar snabbt att även Filip har gjort slut med Peg flera gånger och de understryker båda att hon inte menat det när hon sagt att hon gjort slut. Utan säger att det är enkelt att slänga ur sig saker i stundens hetta och att det är något även Filip gör ibland.

Peg Parnevik fortsätter med att avslöja att det är två gånger som paret gjort slut på riktigt. Ett av tillfällena var förra sommaren. Hon förklarar att det då var hon som gjorde slut med Filip och att det den gången gick så långt att hon packade ihop alla sina saker för att hon ville flytta ut från parets gemensamma lägenhet.

 

Peg Parnevik: ”Det var inte så bra mellan oss”

Det andra tillfället var för bara någon månad sen, berättar Peg Parnevik. Något som inte ens systern Penny vet om. 

– Det var inte så bra mellan oss. Men då var det mer så här, det har gått några år nu. Om det här problemet inte löser sig så måste vi antingen bestämma som mogna vuxna att antingen går vi vidare och jag får jobba på min karriär, han ska börja plugga, eller så får vi lösa det här på något sätt. Men då måste vi börja om från början, säger Peg Parnevik i podcasten.

Peg Parnevik vill vara tydlig med att det inte bara är hon och Filip i grunden till att de gjort slut. Hon säger i podcasten att hon önskar att hon kunde berätta hela sanningen och förklarar att det i deras förhållande aldrig bara varit hon och Filip. Utan att det är väldigt många andra som lägger sig i och tycker och tänker, något som har varit ett problem.

I dag är förhållandet med Filip Kaspersen Lamprecht bra. Peg Parnevik säger i podcasten att allt nu är stabilt mellan dem.