Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Peg Parneviks ärliga budskap om sin kropp

Peg Parnevik skriver om känslorna till sin kropp i ett inlägg på Instagram. Foto: IBL
Peg Parnevik skriver också om hur sociala medier ger en ensidig berättelse av saker och ting. Foto: ERIK SIMANDER/TT NYHETSBYRÅN
Peg Parnevik tillsammans med systern Penny.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Peg Parnevik är trött på att det bara är allt bra som får synas i sociala medier. 

Därför skriver hon nu ett ärligt inlägg på Instagram om hur osäker hon är på sin kropp.

"Jag har en helt vanlig kropp med veck och celluliter och en näsa som sticker ut lite längre än vad jag hade önskat" skriver Peg Parnevik på Instagram.

Peg Parnevik, 23, är ofta glammigt sminkad och uppklädd när hon syns på röda mattor och i tv-program.

Men bakom den glammiga fasaden är artisten och tv-profilen osäker på sig själv, erkänner hon.

I ett ärligt inlägg på sin Instagram skriver Peg Parnevik om känslorna av självhat hon kan känna om sig själv.

"Sociala medier är en sådan ensidig berättelse. Ni får glammen och festen och eventet men aldrig känslorna och osäkerheten och självhatet bakom kulisserna." skriver Peg Parnevik.

 

 

Artisten har använt en bild från röda mattan på European music awards från förra veckan, och konstaterar att hon egentligen var livrädd.

"Jag känner mig inte som en superstjärna. Jag gillar inte alltid mig själv. Jag har inte alltid det perfekta sminket eller kläderna eller utseendet. Jag är ingen modell. Jag har en helt vanlig kropp med veck och celluliter och en näsa som sticker ut lite längre än vad jag hade önskat. Jag vet inte hur man poserar" skriver Peg Parnevik till bilden.

Peg Parnevik vill inte behöva vara perfekt

Men stjärnan vill samtidigt att det ska vara okej att vara osäker och inte helt perfekt. Hon avslutar sin starka text med:
"Jag blir riktigt osäker och ångestladdad. Som jag är nu. För jag är bara jag. Men det måste också vara okej, eller hur?"

https://www.instagram.com/p/BpzHxGdHwV8/?utm_source=ig_embed

Bilden med det ärliga budskapet har gillats över elva tusen gånger, och Peg Parnevik har fått hundratals stöttande kommentarer av fans.