Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Peg Parnevik visar upp intima tatueringsbeslutet

Peg Parneviks intima tatuering – visar
Peg Parnevik har gjort ytterligare en tatuering.Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Peg Parnevik har gjort ytterligare en tatuering.Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Peg Parnevik tycker minst sagt om att tatuera sig, och har nu adderat ytterligare en till samlingen.

På Instagram visar hon upp en intim körsbärstatuering – på rumpan.

Artistens tatueringsbeslut hyllas nu av tusentals.

Artisten Peg Parnevik är inte den som tackar nej till nya tatueringar i första taget.

”Loafers”-sångerskan har sedan tidigare bland annat en liten kniv mellan brösten och har ena armen full av olika motiv, både text och bild. Även hennes andra arm har flera tatueringar.

Nu har Peg Parnevik fått tillökning i sin tatueringsfamilj – hon har nämligen valt att addera en ny utsmyckning på kroppen. På Instagram visar artisten hur hon har tatuerat in två körsbär på rumpan – något hon själv bara kommenterar med tre körsbärsemojis.

Peg Parnevik om tidigare tatueringar

Bilden har gillats av flera tusen personer, och Parnevik har fått många uppskattande kommentarer från vänner och fans. Bland annat systern Penny Parnevik verkar vara ett fan av Peg Parneviks nya tatuering, och kommenterar en hel rad med hjärtögon-emojis. Även artisten Isa kommenterar samma sak.

Peg Parnevik har tidigare berättat att flera i hennes närhet reagerat på hennes tatueringar – bland annat när hon tatuerade in frasen ”don't fuck with my freedom”.

– Jag visade för några personer som jag känner väl men vi är väldigt olika, de är väldigt, eller hon är väldigt konservativ och hennes ansikte när jag visade den… På ena sidan står det ”don’t fuck with my freedom”, i parantes på den andra sidan står det ”ladies don’t say fuck”, har Peg Parnevik berättat i sin podcast ”Pillowtalk”.

https://www.instagram.com/p/CB8s-0nH-mf/

Expressen har sökt Peg Parnevik.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.