Peg Parnevik kallas ”ex” i ny intervju med Filip Lamprecht

Filip Lamprecht svarar på de tidigare uppbrottsspekulationerna (Inslag från den 29 april).
Artisten Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gått skilda vägar.
Foto: FRITZ SCHIBLI
Artisten Peg Parnevik och Filip Lamprecht.
Foto: EXPRESSEN / JACKELINE PEREZ EXPRESSEN

Filip Lamprecht var eftermiddagsgäst i radiokanalen P3. 

Där kallar programledaren Ison Glasgow artisten Peg Parnevik för Lamprechts ”ex” i en fråga – och han säger inte mot.  

– Hur länge tror du att du och ditt ex kommer att vara kopplade till varandra, säger Glasgow under intervjun.

Filip Lamprecht, 24, gjorde succé i ”Let's dance”, men vid sidan blossade spekulationer upp kring relationen med flickvännen Peg Parnevik, 25. De berättade då att de fortfarande var tillsammans och att de gick i terapi.

Men under en intervju med Lamprecht i ”P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow” på lördagen kallar programledaren Ison Glasgow Peg Parnevik för Filip Lamprechts ”ex”. 

– Hur länge tror du att du och ditt ex kommer att vara kopplade till varandra? Det känns som att även om ni gör olika saker och olika världar blir det att man lägger ihop er på något sätt. Hur länge tror du att det kommer att vara och vad måste man göra för att bryta den storylinen?, frågar han.

Hat och rykten i sociala medier 

Då svarar Lamprecht: 

– Jag har lätt att stänga ute allt det där. Peg är otrolig på det också. Det är synd att hon behöver göra det, men hon har ju alltid fått väldigt mycket hat från folk och folk som har skrivit elakt. Det är så jävla tråkigt att det är så, svarar då Filip Lamprecht.

Under intervjun i P3 förklarar även Filip Lamprecht att han inte alls var beredd på att det skulle skrivas så mycket om om honom och de kring honom under ”Let’s dance”.

I podcasten ”Pillowtalk” under våren berättade Peg Parnevik om hur hat och rykten i sociala medier har gått ut över hennes psykiska mående.

– Jag får panikångest, jag kan inte vara bland folk. Det har påverkat min relation så klart. Jag och Filip är tillsammans men vi går i terapi separat och i par, bara för att försöka hantera det här.

Expressen söker Filip Lamprecht och Peg Parnevik.


Här vinner Filip Lamprecht ”Let's dance” 2021

Till slut stod Filip Lamprecht och Linn Hegdal som vinnare av årets ”Let's dance”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.