Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Peg Parnevik avslöjar spelet – bakom glamorösa ytan

Peg Parnevik Foto: ANDREWS ARCHIE/ABACA / STELLA PICTURES ABACA
Janet Jackson Foto: ANDREWS ARCHIE/ABACA / STELLA PICTURES ABACA
Lindsey Lohan Foto: ANDREWS ARCHIE/ABACA / STELLA PICTURES ABACA
Nicki Minaj Foto: MIGUEL TONA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Peg Parnevik gick längs röda mattan på den europeiska musikgalan MTV Europe Music Awards med världsstjärnor som Janet Jackson och Nicki Minaj.

Bilder från den glamourösa festen kablades ut i sociala medier – men nu avslöjar Peg Parnevik att det inte alltid är så tjusigt som det ser ut.

”Vill bara vara ärlig och säga att det är en ensidig historia. Man får glamouren och festerna men aldrig osäkerheten och självhatet bakom kulisserna”, skriver hon på Instagram.

MTV Europe Music Awards 2018 hölls i söndags kväll i Spanien i Bilbao och svenska popartisten Peg Parnevik, 23, var på plats.

Peg Parnevik gick längs röda mattan med världsberömda celebriteter som Nicki Minaj, Janet Jackson och Lindsey Lohan.

Mängder av glamourösa bilder från kvällen kablades ut via sociala medier. Men nu avslöjar Peg Parnevik att allt inte är så glittrigt som det ser ut.

”Vill bara vara ärlig och säga att socia media är en ensidig historia. Man får glamouren och festerna men aldrig osäkerheten och självhatet bakom kulisserna”, skriver hon på Instagram.

 

 

Peg Parnevik om mindervärdighetskänslorna

Artisten berättar att hon var skräckslagen när hon gick på röda mattan och aldrig känt ett sådant självtvivel som dagarna innan galan.

”Jag känner mig inte som någon superstjärna. Jag gillar inte alltid mig själv. Jag ser inte alltid perfekt ut. Jag är ingen modell! Jag har en vanlig kropp med valkar och celluliter och en näsa som sticker ut lite längre än vad jag skulle vilja. Jag vet inte hur man poserar och jag sjunger inte alltid felfritt”, skriver hon och fortsätter:

”Jag blir osäker och ängslig. Som nu. För jag är bara jag. Men det måste få vara okej också, eller hur?”.

https://www.instagram.com/p/BpzHxGdHwV8/

Peg Parnevik är sångerska, låtskrivare och tv-profil, hon är dotter till golfproffset Jesper Parnevik och hans fru Mia Parnevik.