Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Peg och kändissonen tar professionell hjälp

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Foto: /IBL / /IBL

Peg Parnevik avslöjar att hon och kärleken Filip Kaspersen Lamprecht går i parterapi. 

För tidningen Frida berättar artisten att hon inte tror på att hålla saker inom sig. 

– Jag tror faktiskt att man måste prata. För det går inte att komma runt, säger Parnevik till tidningen Frida, skriver Hänt

Peg Parnevik, 22, och Filip Kaspersen Lamprecht, 21, son till Kristin Kaspersen, har varit ett par i snart två år. I den senaste säsongen av TV3:s "Parneviks" har Kaspersen Lamprecht medverkat i flera avsnitt och blivit ett välkänt ansikte. På Instagram lägger paret flitigt upp bilder där de ses mysa med varandra och till bilderna skriver de kärleksfulla texter. Men nu avslöjar Peg Parnevik, i en intervju med tidningen Frida, att de går i parterapi.

– Vi går i terapi just nu. Men inte för att vi har stora problem, utan.. vi är båda så unga och jag är bättre på att uttrycka mig och säga att ”det är det här jag behöver”, men han har lite svårare att säga vad han vill och vad han vill få ut av förhållandet, säger hon till tidningen.

 

LÄS MER: Peg Parneviks längtan efter barn 

 

Peg Parnevik: "Man måste säga direkt"

Peg Parnevik menar att det är viktigt att kommunicera i ett förhållande och att säga till om något inte känns bra. 

– Jag tror faktiskt att man måste prata. För det går inte att komma runt. Det är inte som ens föräldrar eller syskon, man kan inte hålla allt inom sig tills man exploderar. Man måste säga direkt när man märker något. Det blir knepigt när man är två år in och ska säga ”du kommer aldrig i tid och det stressar mig jättemycket”.

Peg Parnevik la nyligen upp en bild på Instagram där hon förklarade sin kärlek till Filip Kaspersen Lamprecht. 

"Jag såg en riktigt sorglig film i dag och grät massor på bion, för i filmen förlorar hon den person hon älskar mest. Så här är en bild på den person jag älskar mest och jag vill aldrig förlora honom. Nu ska jag gråta lite till." skrev hon till bilden. 

 

https://www.instagram.com/p/Bj5APlNBNQd/?taken-by=pegparnevik

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.