Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Peg berättar sanningen: Blev lämnad av Filip

Peg Parnevik och Filip Lamprecht gick skilda vägar under året.
”Jag förlorade den jag ville vara med”, säger Peg Parnevik.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Enligt Peg ska Filip ha velat att hon skulle nämna i podden att han aldrig var otrogen under deras förhållande.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT / TT NYHETSBYRÅN

Tidigare i år tog det slut mellan Peg Parnevik och Filip Lamprecht.

Nu berättar artisten och tv-profilen att det var hon som blev lämnad. 

– Filip vill att vi ska nämna att han inte var otrogen och att det inte var därför han gjorde slut med mig, säger artisten i podcasten ”Pillowtalk med Peg och Penny”. 

Filip Lamprecht, 24, och artisten Peg Parnevik, 26, har en tuff vår bakom sig. Under Filip Lamprechts medverkan i ”Let's Dance” höll de på att separera, och vid programmets slut bekräftade ex-paret att de hade gått skilda vägar. 

Sedan dess har de båda berättat flera gånger om sina känslor kring uppbrottet. I ett avsnitt av ”Pillowtalk med Peg och Penny” avslöjar Peg att det inte var hennes beslut att gå isär. 

– Filip vill att vi ska nämna att han inte var otrogen och att det inte var därför han gjorde slut med mig. Jag vill vara schyst mot honom och få det sagt, säger artisten i podden.

Peg har även skapat ny musik om den svåra tiden. Filip är såld på hennes nysläppta låt ”Somewhere Without Me” och sagt att han alltid kommer stötta hennes konst, berättar Peg.

– Han fick höra låten samma dag som jag skrev den, och han sa att det var den bästa låten jag har skrivit. 

Nya kärleken

Tidigare i somras hittade Peg kärleken på nytt. Pojkvännen Jesper Niklasson blev väldigt berörd när han lyssnade på hennes nya album, berättar Peg i podden.

– Han förstår att alla har en historia, men han blir extra ledsen över att höra i låtarna hur sårbar och förstörd jag var. Han blir ledsen att jag behövde gå igenom det. 

Peg och Filip hörs fortfarande ibland och har en neutral relation, enligt artisten. Hon uttrycker också om tryggheten att veta sanningen om sig själv och uppbrottet.

– Folk kommer alltid snacka, tänka och tycka vad de vill. Jag vet sanningen och har hittat ett lugn i mig själv. Jag vet att jag är en bra människa.

Expressen har sökt Filip Lamprecht.

Peg Parnevik visar upp nya flörten Jesper Niklasson tidigare i somras

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.