Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paulina Danielsson bekräftar uppbrott från Arvid Stenbäcken

Paulina ”Paow” Danielsson. Foto: YLWA YNGVESSON
Arvid Stenbäcken och Paulina Danielsson dejtade i sex månader, nu är de i stället vänner.Foto: TT NYHETSBYRÅN

Bloggaren Paulina ”Paow” Danielsson och ”Paradise hotel”-profilen Arvid Stenbäcken har gjort slut.

I sex månader dejtade paret.

– Jag är supersingel, det är så jävla skönt, säger Paulina Danielsson.

Efter att bloggaren Paulina Danielsson, 25, och ”Paradise hotel”- profilen Arvid Stenbäcken, 26, började synas tillsammans i sociala medier under förra året ryktades dokusåpa-profilerna vara ett par.

Så sent som i december bekräftade Paulina ”Paow” Danielsson spekulationerna under en frågestund på Instagram.

”Det har alltid varit någonting mellan oss”. skrev bloggaren då i sociala medier.

 

 

Men nu tycks kärlekssagan vara över. Till Expressen uppger Paulina ”Paow” Danielsson att paret har gjort slut.

– Jag är supersingel, det är så jävla skönt. Jag träffade Arvid ett tag men det funkade inte, säger Paulina Danielsson och fortsätter:

– Vi är för lika så vi är mer som kompisar. Det blev lite förhastat – som man kastas in i. Man träffas intensivt, typ två veckor, då kändes det jättebra och sedan bara 'nä'.

”Paradise hotel”- Arvid Stenbäcken: ”träffat någon annan”

Trots uppbrottet är Paulina ”Paow” Danielsson och Arvid Stenbäcken i dag goda vänner, uppger bloggaren och ”Paradise hotel”-profilen håller med.

– Jag och Paow har valt att gå skilda vägar, och vi är vänner i dag, säger Arvid Stenbäcken till Expressen och avslöjar hur han ser på uppbrottet:

– Jag har någon annan som jag träffar, det är väl det som ligger till grund att vi gick skilda vägar.

 

 

De senaste åren har Paulina Danielsson haft sin beskärda del av kärlekstrassel. Innan Arvid dejtade bloggaren kändissonen Lancelot ”Lance” Hedman. Men i början på 2018 meddelade hon att relationen med Lance tagit slut efter sex månader tillsammans.

Efter uppbrottet har båda parter uttalat sig offentligt om varandra. Lance Hedman har bland annat kallat relationen för ”ett stort misstag i sitt liv” i en intervju med Nyheter 24.

– Lance har varit väldigt hård mot mig i media, men jag bryr mig inte, träffar jag honom så hälsar jag. Men vi springer inte på varandra, han är ju lite yngre så vi hänger på olika ställen, säger Paulina Danielsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.