Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paul Walkers bröder med och slutför filmen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Paul Walker omkom i en bilolycka i november förra året. Nu ska hans bröder hjälpa till att färdigställa skådespelarens sista film "Fast & Furious 7".
Foto: Andrew Medichini
Paul Walker och motspelaren Vin Diesel.
Foto: Universal Studios
Den första "Fast & Furious"-filmen kom 2001. Och det är för rollen som Brian O'Conner som Paul blivit allra mest känd för.
Under MTV Movie Awards i söndags hyllades skådespelaren på scenen av sina kollegor från filmerna.
Foto: Lucy Nicholson

I november förra året dog skådespelaren Paul Walker i en bilkrasch.

Nu kliver skådespelarens bröder in för att hjälpa till att göra klart den sjunde "Fast & Furious"-filmen.

"Att ha dem här har gjort att vi alla känner att Paul också är med oss", står det i ett meddelande till fansen på filmens Facebook-sida.

När Paul Walker tragiskt omkom i en bilolycka i november förra året var de flesta av hans scener inför nya "Fast & Furious"-filmen inspelade - men inte alla. Och produktionen funderade länge efteråt på hur man skulle gå vidare med filmen efter stjärnans bortgång, skriver man i ett meddelande till fansen på Fast & Furious Facebooksida.

"Vi var tvungna att ge oss tid att sörja Paul, brodern vi älskade och förlorade, och komma fram till om vi skulle gå vidare med vår film."

"Vi träffades och kände alla att det enda alternativet var att fortsätta. Vi tror att våra fans vill det och vi tror att Paul skulle ha velat det också."

"Välkomnar Pauls bröder"

Enligt Female first ska en källa redan i december ha avslöjat att filmens producenter kontaktat stjärnans bror Cody - som ska vara väldigt lik Paul till utseendet - och bett honom om hjälp att färdigställa filmen. Detta bekräftas nu i Facebookmeddelandet.

"Vi har fortsatt att spela in och välkomnar Pauls bröder, Caleb och Cody, till vår Fast-familj. Caleb och Cody hjälper oss att färdigställa några actionscener som saknades för sin bror och kommer att fylla i små hål i produktionen. Att ha dem här har gjort att vi alla känner att Paul också är med oss."

I meddelandet - som går att läsa i sin helhet här - tackar man även fansen för allt stöd och berättar att den sjunde "Fast & Furious"-filmen kommer att släppas om mindre än ett år.

"Den kommer att låta karaktären Brian O'Conner att leva vidare och låta oss fira Paul för rollen som han är mest känd för."

Hyllades av kollegerna

I söndags hyllades även Paul Walker av sina kolleger på scenen under MTV Movie Awards.

– Världen såg hans magi på vita duken, världen såg hans filantropiska strävanden, men jag önskar att världen hade fått se vilken speciell "bror" han var, sa motspelaren Vin Diesel i ett filmklipp som visades på scenen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.