Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paul McCartney avslöjar okända sexhemligheterna

Foto: CHARLES SYKES / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: NO BYLINE / AP TT / NTB SCANPIX
Foto: PF1 / ALL OVER PRESS WENN.COM

Paul McCartney och John Lennon hade en nära vänskap under åren med Beatles.

Nu delar Paul McCartney med sig av nya detaljer om sitt om relationen – och deras sexuella äventyr i ungdomen.

– Det var bara oskyldigt skoj, säger han till GQ. 

Paul McCartney, 76, har många minnen från åren med Beatles – nu delar han med sig av några av de mer privata som han tidigare valt att inte berätta.

Bland annat berättar Beatles-legendaren nu hur han och John Lennon var ute på sexuella äventyr tillsammans. Viid ett tillfälle befann sig stjärnorna hemma hos John Lennon.

– Vi satt alla i soffan och lampan var släckt, sedan var det någon som började onanera, så då gjorde vi andra också det, berättar Paul McCartney i intervjun.John Lennon avbröt med ett skämt

Han berättar hur de ropade "Birgitte Bardot" för att höja stämningen i rummet.

McCartney ser tillbaka på händelserna främst som oskyldiga äventyr som hör ungdomsåren till.

 – Det är så mycket saker man gör när man är ung, och när man ser tillbaka på det tänker man: ”Gjorde vi verkligen det?” Men det var bara oskyldigt skoj. Det skadade ingen, inte ens Brigitte Bardot, berättar han vidare i intervjun.

Som McCartney minns händelsen var det sedan John Lennon som avbröt stämningen i rummet med ett skämt – då han i stället för Bardot ropade "Winston Churchill" och alla kom av sig och började skratta.


Beatles.
Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN

Även stjärnornas två söner, James McCartney, 40, och Sean Ono Lennon, 42, har blivit vänner och postade nyligen en bild tillsammans på Instagram som tidigare i år fick fansen att häpna på grund av hur lika de är sina fäder till utseendet.

Förutom att sönerna är anmärkningsvärt lika sina pappor till det yttre, så är båda dessutom musiker – och nu hoppas fansen på att även de ska göra musik tillsammans i framtiden.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.