Patrik Sjöberg. Foto: TV4Patrik Sjöberg. Foto: TV4
Patrik Sjöberg. Foto: TV4
Paolo Roberto. Foto: TV4Paolo Roberto. Foto: TV4
Paolo Roberto. Foto: TV4
Patrik Sjöberg. Foto: TV4Patrik Sjöberg. Foto: TV4
Patrik Sjöberg. Foto: TV4
Patrik Sjöberg. Foto: TV4Patrik Sjöberg. Foto: TV4
Patrik Sjöberg. Foto: TV4

Patrik Sjöberg tvingas till vård – bryter inspelningen

Publicerad

Patrik Sjöberg, 53, tvingas uppsöka läkare i måndagens avsnitt av ”Farmen VIP”. 

Anledningen är en infektion i foten som vägrar läka.

– Miljön här är ju inte idealisk. Svårt att hålla rent och man går i blöta strumpor och skor, säger Sjöberg i programmet. 

I måndagens ”Farmen VIP” är Patrik Sjöberg plötsligt inte med gruppen som går till tvekampen. 

Höjdhoppslegendaren tvingas avbryta inspelningen i ”Farmen VIP” för att uppsöka läkarvård utanför produktionen. 

Programledaren Paolo Roberto får förklara för tittarna varför Sjöberg saknas i slutet av programmet.

– Patrik var ju tvungen att åka i väg. Han har ju fått en infektion i foten som har blivit värre, så han var tvungen att få läkarvård utanför Farmen. Vi hoppas ju alla att det blir bättre, säger Paolo Roberto. 

 

LÄS MER: Här bryter Samir mot lagen i ”Farmen VIP” 

”En infektion under foten”

Patrik Sjöberg förklarar senare i programmet vad det rör sig om.

– Det är en infektion under foten, säger han.

En del av anledningen är miljön i ”Farmen”. Patrik Sjöberg berättar hur de som är med i programmet ofta går runt i blöta strumpor och skor, något som bara förvärrat infektionen.

– Det har inte fått tid att läka. Men, va fan, jag har två fötter så det spelar inte så stor roll, säger Patrik Sjöberg och skämtar.

Förutom Patrik Sjöberg är profiler som tv-bonden Sigrid Bergåkra, artisten Camilla Henemark, fotbollsstjärnan Glenn Hysén, artisten Samir Badran och ”Ullared”-stjärnan Ola Conny Wallgren med i programmet.

 

LÄS MER: Ilskan mot Ola-Conny efter snuskiga tilltaget 

Bråk med Yvonne Ryding

Ola-Conny hamnade i bråk förra veckan med en annan deltagare, Yvonne Ryding. Det hela tog fart när det visade sig att Ola-Conny hade kissat på samma bord där potatisen tvättas – något som fick Yvonne Ryding att reagera kraftigt.

–  Det är fruktansvärt ofräscht. Det kommer icke att upprepas, skrek hon i programmet.

Anledningen var att det var natt och Ola-Conny inte hittade till det gemensamma dasset som stod på gården, för det var för mörkt. 

Efter programmet berättade Ola-Conny att han skämdes för tilltaget.

– Jag är så gammal så jag kan tycka att det är lite pinsamt. Man undrar vad andra som ser ska tro och tycka - jag får bjuda på det. Yvonne var riktigt sur faktiskt men man får skratta åt det efteråt.

Expressen söker TV4 och har sökt Patrik Sjöberg, som avböjer att kommentera. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag