Patrik Sjöberg försöker psyka sina rivaler i "Superstars". Foto: Kanal 5Patrik Sjöberg försöker psyka sina rivaler i "Superstars". Foto: Kanal 5
Patrik Sjöberg försöker psyka sina rivaler i "Superstars". Foto: Kanal 5
"Superstars". Foto: Kanal 5"Superstars". Foto: Kanal 5
"Superstars". Foto: Kanal 5
Jessica Almenäs i "Superstars" Foto: / Kanal 5Jessica Almenäs i "Superstars" Foto: / Kanal 5
Jessica Almenäs i "Superstars" Foto: / Kanal 5

Patrik Sjöberg lurar alla i ”Superstars”

Publicerad

Patrik Sjöberg drar en rejäl vals för de andra deltagarna i premiäravsnittet av "Superstars".

När herrarna ska tävla i bågskytte påstår höjdhopparen att han varit bågskytteinstruktör och kallats "Robin Hood".

– Jag kör den taktiken att jag utger mig för att vara mycket bättre än vad jag är. Vi får se ifall det funkar, säger han i programmet.

I premiäravsnittet av "Superstars" på Kanal 5 lurar höjdhopparen Patrik Sjöberg de andra deltagarna – som går på hans bluff.

Herrarna tävlar i bågskytte och Patrik Sjöbergs taktik är att få de andra att tro att han är expert. Konkurrenterna Johan Olsson, Thomas Ravelli och Stefan Schwarz har ingen större erfarenhet av sporten och är rädda att de kommer att bli utklassade.

Patrik Sjöberg påstår att han varit bågskytteinstruktör och kallades "Robin Hood" som liten.

– Det påminner jävligt mycket om höjdhopp, säger Sjöberg självsäkert till de andra.

– Jag kör den taktiken att jag utger mig för att vara mycket bättre än vad jag är. Vi får se ifall det funkar, säger Sjöberg i programmet.

 

LÄS MER: Patrik Sjöbergs dejt på galan: Ida, 22 

 

Strategin verkar fungera. De andra tror att bågskytte är Patrik Sjöbergs okända talang och en ängslig stämning sprider sig i gruppen.

– Patrik verkar ha skjutit en del. För oss andra tror jag det blir lite mer tillfälligheter, säger längdskidåkaren Johan Olsson.

– Senast jag sköt med pil och båge var när jag var liten och lekte indian och cowboy. Det är mycket möjligt att Patrik tar stjärnan den här gången, säger fotbollsmålvakten Thomas Ravelli.

Sjöbergs bluff avslöjas

Inte ens programledaren Jessica Almenäs vet vad hon ska tro när Patrik Sjöberg skryter om sin pricksäkerhet.

– Du? frågar hon kritiskt.

Men det blir ett snopet slut för självaste "Robin Hood". Han åker ut redan i första omgången. 

– Han har mörkat hela tiden, säger den tidigare fotbollsspelaren Stefan Schwarz, som slutligen tog hem segern.

"Superstars" sänds tisdag den 13 februari kl 21.00 på Kanal 5.

 

LÄS MER: Anette Norbergs otäcka skada döljs för tittarna 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag