Patrick Grimlund har blivit pappa till en son

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Patrick Grimlund har blivit pappa för fjärde gången – i går födde frun Sara Grimlund en son.
Patrick Grimlund har sedan tidigare tre barn.
Foto: Cornelia Nordström
Patric Grimlund är känd från "Lyxfällan".
Foto: Ulf Berglund

"Lyxfällans" Patrick Grimlund har blivit pappa för fjärde gången.

I går födde hans hustru Sara Grimlund en liten son.

– Det känns otroligt kul, och det är spännande att se storasyskonens reaktioner, säger Patrick Grimlund.

"Lyxfällan"-profilen Patrick Grimlund har bli pappa igen – för tredje gången på 27 månader.

Det var på natten till onsdagen som Sara Grimlund födde deras lille son John-John på Danderyds sjukhus.

– Det känns otroligt kul, och det är spännande att se storasyskonens reaktioner på tillökningen till familjen. De har träffats och det är syskonkärlek vid första ögonkastet, säger Patrick Grimlund.

Patrick Grimlund: "Beställt större bil"

När Patrick Grimlund träffade Sara, som då hette Goldensohn, hösten 2012 stämde allting från första början. Paret förlovade sig på alla hjärtans dag 2013 och gifte sig i september samma år i Taxinge kyrka, varpå den romantiska bröllopsyran fortsatte i Paris.

Innan den senaste tillökningen har de sonen Jack och dottern Josephine tillsammans. Det betyder att paret fått tre barn på bara 27 månader.

TV3-profilen, som också har sonen Gustaf från ett tidigare förhållande, har tidigare berättat för Expressen att han alltid velat ha en stor familj.

– Ja, vi har fått beställa en större bil nu, säger Patrick Grimlund.


LÄS MER: Patrick Grimlund får tre barn på 27 månader


Har byggt drömhus tillsammans

När Patrick träffade Sara bodde han i en lägenhet på Östermalm. Men innan parets första årsdag lät de bygga sitt drömhus utanför Taxinge, sex mil från Stockholm.

– På något sätt känns det som det mest naturliga i världen. När man hittar så rätt som jag och Sara gjorde då har det bara varit helt naturliga följder av det. Förlovningen, giftermålet och allt det här känns jättekul och jättenaturligt. Vi tycker inte på något sätt att det har gått fort, har han tidigare sagt till Expressen.


LÄS MER: Patrick Grimlund från Lyxfällan pappa igenFölj Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.