Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Parneviks triangeldrama – slogs på restaurang

Ur arkivet: Philippa Parnevik drabbad av cancer – "Har varit tufft"
Philippa Parnevik avslöjar ett slagsmål från singellivet
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Tv-profilen Philippa Parnevik är lyckligt förälskad i pojkvännen Karl ”Kalle” Bergh.

Men nu avslöjar hon ett dramatiskt bråk från singellivet, skriver Hänt.

– Hon är på riktigt den enda människan jag bråkat med i hela mitt liv, alltså fist fight, slagits, berättar Philippa i podcasten ”Itty bitty titty commitee”.

Det var under förra sommaren som tv-profilen Philippa Parnevik, 23, bekräftade kärleken till pojkvännen Karl ”Kalle” Bergh, 24. På Instagram delade hon med sig av ett bildspel på paret med bildtexten: ”han är trött på mig”.

I ett annat Instagram-inlägg skrev hon ”life wichuuu”, vilket översätts ”livet med dig”. Kalle skrev i sin tur på sitt Instagram-konto: ”min kärlek”.

Men nu delar hon med sig av en dramatisk historia från singellivet, skriver Hänt.

I den nystartade podcasten ”Itty bitty titty commitee”, som hon driver tillsammans med vännen Engla Lööf, berättar hon om en situation i New York, som blev till ett slagsmål.

– Hon är på riktigt den enda människan jag bråkat med i hela mitt liv, alltså fist fight, slagits, berättar Philippa och fortsätter:

– Hon hatade verkligen mig för hon var kär i mitt ex och jag var också kär i honom. Vi slog varandra om vem som skulle få honom. Det var stört.

Bjöd ut tjejen på middag

Philippa berättar därefter att hon faktiskt bjöd ut tjejen på middag, där de båda hade en trevlig kväll. I dag är stridsyxan begravd, och Philippa berättar att de ofta springer på varandra i New York fortfarande.

Senast i veckan träffade Philippa den före detta rivalen, mitt under ett bowlingbesök, skriver Hänt.

– Sen kom vi till restaurangen, och hon är vår fucking servitör. Jag var så här: ”skämtar du nu? Det här är lite obehagligt”. Hon är i alla fall jättegullig, berättar Philippa.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.