Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Parneviks sorg – efter dotterns förändring

Foto: MAJA SUSLIN/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: ANDERS AHLGREN

Jesper och Mia Parnevik förbjöd dottern Peg från att tatuera sig i flera år.

Sen när hon var 20 år så tog Peg Parnevik beslutet i egna händer – till mamma Mias stora besvikelse.

–  Sen sa folk till mig när jag blev 20 att jag väl 'borde bestämma själv, nu bor du ju inte ens hemma' men mamma var ju ledsen, säger Peg.

Artisten och tv-profilen Peg Parnevik är känd från tv-programmet "Parneviks" där hon medverkar tillsammans med föräldrarna Jesper Parnevik och Mia Parnevik och alla syskonen. 

Peg Parnevik är i dag 21 år och är äldst av alla sina syskon. Sångerskan ville tatuera sig redan när hon var 12 år gammal men det var något som hennes föräldrar var emot. 

 – Jag har ju velat tatuera mig sen jag var typ 12, sen frågade jag när jag var 16, då sa det nej, sen när jag var 17år, då sa de nej, 18år nej och 19 år nej, säger hon. 

https://www.instagram.com/p/BTMi0i-hEL-/?hl=sv&taken-by=pegparnevik

 

LÄS MER: Mias ilska mot Jesper – efter nakenbilderna 

 

 

I dag har sångerskan ett flertal tatueringar, som 20-åring gjorde hon sin första tatuering vilket mamma Mia inte tyckte  om. 

– Sen sa folk till mig när jag blev 20 att jag väl "borde bestämma själv, nu bor du ju inte ens hemma" men mamma var ju ledsen, berättar hon. 

 

LÄS MER: Peg Parneviks stora oro för mamma Mias hälsa 

 

Peg Parneviks kärlekshyllning till Filip 

Första gången artisten tatuerade sig skrev hon sina syskons tre namn. Hon har även andra tatueringar på armarna, bland annat ett kärleksbevis till pojkvännen Filip Kaspersen i form av en hög med pannkakor. 

– Det är vår grej, vi är brunchmänniskor, har Peg sagt i en tidigare intervju med Expressen. 

Peg Parneviks artistkarriär har nu tagit fart och hon har släppt sex stycken låtar. Två av de har hon tatuerat in, "Aint no saint" och "Don't tell ma". 

Artisten och Filip Kaspersen Lamprecht, 20, har varit ett par sedan förra året. 

I podcasten "Pillowtalk med Peg & Penny" som Peg Parnevik har tillsammans med systern Penny diskuterar de hur man ska bete sig för att få en killes intresse. Pennys uppfattning är att om man är för ivrig blir killar bortskrämda, medan Peg tycker att man inte ska spela något spel utan vara rak på sak. 

– Oftast, så som du fick Filip brukar inte fungera, säger Penny Parnevik till sin syster. 

Då erkänner hon att hon var så pass rak att hon pushade sin nuvarande pojkvän Filip att bli tillsammans med honom. 

– Jag pushade och sa "jag tycker om dig" och det blev ett sådant missförstånd, säger Peg Parnevik.