Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Parneviks oro – inför domen om kärleken

Peg Parnevik: "Man blir ledsen"
Peg Parnevik tillsammans med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht.Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL/TT / TT NYHETSBYRÅN
Jesper Parnevik.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Peg Parnevik och kändissonen Filip Kaspersen Lamprecht har varit tillsammans i flera år, och är kärare än någonsin.

Nu avslöjar Penny Parnevik vad pappa Jesper tycker om äldsta dotterns pojkvän – egentligen.

– Jag litar på pappas åsikt, säger Penny Parnevik i podcasten ”Pillowtalk”.

Jesper Parnevik har starka åsikter om sina barns kärleksrelationer.

I ett nytt avsnitt av Peg och Penny Parneviks podcast ”Pillowtalk” berättar Penny Parnevik, som väntar barn med fästmannen Douglas Murray, att systrarnas pappa har tankar kring de olika pojkvännerna.

Bland annat ska golfproffset inte vara särskilt förtjust i yngsta dotterns Phillipa Parneviks pojkvän, Harrison Chandon.

– Pappa har ju sagt att han inte riktigt gillar honom. Inte att han inte gillar honom, han bara tyckte att han inte var rätt för Philippa, avslöjar Penny Parnevik i ”Pillowtalk”.

Jesper Parneviks åsikter och Filip Kaspersen Lamprecht

Hon fortsätter med att berätta vad Jesper Parnevik har sagt om Peg Parneviks kärlek, Filip Kaspersen Lamprecht.

– Jag litar på pappas åsikt, han sa faktiskt att du och Filip var en bra match. Vi frågade, vi ba ”Peg och Filip då?”. Då sa han ”vet du vad, jag tycker faktiskt att det är en bra match”, säger Penny Parnevik i ”Pillowtalk”.

Ett uttalande som får Peg Parnevik att dra en lättnadens suck.

– Tack och lov. Jag var lite orolig, säger Peg Parnevik i podcasten.

Peg Parnevik: ”Gjort slut två gånger”

Men Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht har inte alltid haft det helt lätt. I ett tidigare avsnitt av ”Pillowtalk”-podcasten har Peg Parnevik avslöjat att hon och pojkvännen gjort slut tio gånger under de åren de varit ihop. Men det är bara två gånger som det varit ”på riktigt”, menar hon.

– Om jag ska vara helt ärlig har vi på riktigt gjort slut två gånger. Först var det förra sommaren. Då gjorde jag slut med honom och var så här ”aldrig i livet”, ”fuck det här”, berättade Peg Parnevik.

Expressen har sökt Peg Parnevik.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.