Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Parneviks misstag – ärliga bilden visar

Penny Parnevik: ”Graviditeten har varit hemsk”.
Penny Parnevik. Foto: /IBL / /IBL
Penny tillsammans med fästmannen Douglas Murray Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ

Det är bara en vecka sedan Penny Parnevik, 22, fick sonen Atticus.

Hon hyllas nu av fans efter ett inlägg där hon delar med sig av en speciell men inte helt ovanlig händelse under sin första tid som mamma.

”Det här är en bra start”, skriver hon på Instagram.

Realityprofilen Penny Parnevik födde sitt första barn för drygt en vecka sedan och flera medlemmar ur familjen Parnevik delade då med sig av den stora händelsen.

”Det är en pojke och alla mår bra”, skrev Mia Parnevik på sin Instagram.

Sonen har fått namnet Atticus och under första tiden som mamma har Penny Parnevik hunnit lägga ut ett flertal bilder i sociala medier. Ett av tv-profilens inlägg har dock fått stor uppmärksamhet. På bilden syns Penny stå med barnvagnen i en klädbutik. Medan hon gör tummen upp kan man se hur bröstmjölken läckt igenom hennes skjorta.

”Första gången vi lämnar huset med Atticus och mina bröst har redan börjat läcka igenom amningsinlägg och en bh hahaha det här är en bra start”, skriver hon i inlägget.

Hyllas av fansen

Fansen kände igen sig i situationen och i kommentarsfältet hyllades Penny för att ha visat upp hur mammalivet faktiskt ser ut.

”Tack för att du visar en ärlig sida av mammalivet”, skriver en person.

”Fint att du delar det som händer oss alla, men kanske inte så många lägger ut”, skriver en annan.

”Äntligen någon som visar upp den sanna sidan av att vara mamma på Instagram”, kommenterar en tredje.

Åkte in akut

Penny Parnevik har varit öppen med graviditeten i sociala medier och bara dagar innan förlossningen fick hon åka akut in till sjukhuset.

”Trodde mitt vatten gick, så åkte in till sjukhuset. Sen senare samma dag hade jag kraftiga blödningar, så jag behövde åka in igen”, skrev hon då på sin Instagram Story.

Penny Parnevik meddelade i februari att hon var gravid och skulle få barn med fästmannen Douglas Murray. Gravidbeskedet kom kort efter att hon avslöjat att hon förlovat sig med hockeyspelaren.

https://www.instagram.com/p/B1Zbr7gnPds/?utm_source=ig_embed