Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Parneviks kärleksgest till sina barnbarn

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Mia Parnevik är tillbaka i ett värmande Florida men den senaste tiden har hon tillbringat i Sverige tillsammans med familjen. 

Penny Parnevik delar med sig av en bild där hon berättar att hennes föräldrar fryser rumporna av sig – på grund av Pebble och Atticus. 

”Dom gör allt för barnbarnen”, skriver hon följt av en hjärtemoji. 

Mia Parnevik, 53, och Jesper Parnevik, 56, hade i december fortfarande inget fast hem efter att de sålt sitt enorma lyxhus i Florida, USA. 

– Vi letar och letar varje dag kan man säga. Vi pratar med vår mäklare varje dag. Och vi har budat på olika saker också, som vi inte har fått. Det är en lite galen marknad där just nu. Jag tror de har dubblat sina priser de här senaste sex månaderna, berättade Mia Parnevik då. 

Men att paret inte hade någon riktig bas var ingenting som de själva led utav. 

– Vi har världens frihet av att kunna flyga och fara vart vi vill. Vi åkte helt plötsligt till våra vänner i Las Vegas och sen var vi i Los Angeles. Sen har vi varit lite överallt och det är ju fantastiskt, berättade Mia Parnevik. 

Parneviks tid i Sverige

Och under en period har det äkta paret styrt sin kosa till Sverige – där de bland annat umgåtts med dottern Penny Parnevik, 25, och deras barnbarn. De har varit ute på promenader i den krispiga vinterluften och bland annat firat jul ihop. Men enligt dottern finns det något som föräldrarna inte riktigt verkar tycka så mycket om – men de trotsar det på grund av Pebble, 0, och Atticus, 2. 

”Tror min mamma och pappa fryser ihjäl här i Sverige”, skriver Penny Parnevik till en bild på familjen ute i snön följt av en skrattemoji. 

Jesper Parnevik har sin luva på jackan över huvudet och har förmodligen varit varmare i sitt liv. 

Penny Parnevik fortsätter: 

”Men dom gör allt för barnbarnen”. 

”Älskar dig”, svarar Mia Parnevik till bilden. 

https://www.instagram.com/p/CYg_58VoA1H/?utm_source=ig_web_copy_link

Parnevik tillbaka i paradiset

På onsdagen berättar Mia Parnevik att de återigen är hemma i Florida. Med en bild på en pool och palmer verkar hon känna sig varmare. 

”Vaknar upp till det här. Himlen”, skriver Mia Parnevik till bilden. 

Men i hennes och Jesper Parneviks hjärtan finns både Sverige och USA: 

– Jesper och jag har ju bott i Florida längre än vi bott i Sverige. Jag var ju 18 när jag träffade Jeppe och han var 21. Så vi har inte bott i Sverige sedan vi var unga. Jag har levt längre i USA än jag levt i Sverige. Jag älskar Sverige men USA har varit hemma. Fast Sverige är ju hemmet, det kommer alltid vara så. Det är väl skönt att man har två bra ställen i världen, berättade Mia Parnevik i december. 

https://www.instagram.com/p/CYoffhErCID/?utm_source=ig_web_copy_link

Så har relationen mellan syskonen ändrats

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.