Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Philippa Parneviks flört med världsstjärnan: ”Superkänd”

Peg Parnevik om systerns graviditet: ”Var lite tufft i början”.
Under festivalen Lollapalooza bytte Philippa Parnevik nummer med en av artisterna, berättar hon. Foto: LINUS HALLSENIUS / TV3
Peg Parnevik varnade sin lillasyster för att tro att kille bara vill lära känna henne. Foto: /IBL / /IBL

Philippa Parnevik berättar om hemliga flörten med världsstjärnan.

Den nyblivna singeltjejen fick numret under festivalen – hörs nu varje dag.

– Det var en kille i ett band som var här och spelade på Lollapalooza. Jag kommer inte säga namnet, men han är superkänd, alltså superkänd, säger systern Peg i podcasten ”Pillowtalk”.

Det var i slutet av maj som Philippa Parnevik, 19, bekräftade uppbrottet från dåvarande pojkvännen Harrison Chandon. Tv-profilen brukar inte dela med sig lika mycket av sitt privatliv som systrarna Peg, 23, och Penny, 22, men valde att själv berätta om uppbrottet när hon gästade systrarnas podcast ”Pillowtalk”.

Parnevik avslöjade att det var Harrison som valde att avsluta förhållandet och att hon egentligen kanske hela tiden visste att det inte skulle vara de två för alltid.

– Jag visste alltid innerst inne att det här inte kommer vara den jag kommer gifta mig med, säger Philippa Parnevik i podcasten.

Philippa Parnevik: ”Får inte säga”

Nu lever hon singellivet i Sverige över sommaren och hängde på festivalen Lollapalooza i Stockholm i juni, tillsammans med bland annat kusinen Maya Parnevik, 18, skriver Hänt. I en vlogg som Maya filmat på festivalen syns en glad Philippa skriva ett sms till någon på sin telefon. Någon som hon menar att hon inte får avslöja.

– Jag får inte säga, svarar hon kryptiskt när Maya frågar vem hon skriver med, varpå Maya tillägger:

– Du får inte säga, det är en hemlis. Vi kan säga att vi har fått hans nummer.

Tjejerna avslöjar dock att det är en kille som ska uppträda under festivalen och att de ska mötas upp för en drink.

Peg Parnevik: ”Alltså superkänd”

Senare i podcasten ”Pillowtalk” avslöjar systrarna Peg och Penny desto mer detaljer kring den hemliga flörten.

– Det var en kille i ett band som var här och spelade på Lollapalooza. Jag kommer inte säga namnet, men han är superkänd, alltså superkänd, säger Peg i podcasten och fortsätter:

– Och han hörde av sig till Philippa och bara ”jag är i Stockholm, kan vi inte ta en drink eller käka middag”. Hon bara ”oh my god det är så sjukt, det är klart vi ska göra det”, säger Peg Parnevik.

Trots att Peg Parnevik till en början varnade sin lillasyster att ”tro inte för en sekund att han är en snäll kille som bara vill lära känna dig” så avslöjar de att den hemliga flörten fortfarande hör av sig till Philippa dagligen.