Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Parneviks dom om svärsonen – bara veckor innan födseln

Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ
Foto: PONTUS HÖÖK

Nedräkningen till förlossningen har börjat för höggravida Penny Parnevik.

Nu delar mamma Mia Parnevik med sig av sina tankar kring den blivande svärsonen.

– Han är enligt regelboken, säger hon i podcasten ”Framgångspodden”.

Realityprofilen Penny Parnevik, 22, och hennes fästman Douglas Murray, 39, lärde känna varandra redan när Penny var barn, detta genom att hennes föräldrar var vän med honom. Något som hon berättade om i början av sommaren då hon gästade TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

– Det är en kompis till mamma och pappa. Så vi har hängt med honom sedan jag var 10 och så har det blivit att han var min storebror typ. Jag hade en stor crush på honom när jag var tonåring, sa hon då i programmet.

Flyttar in hos föräldrarna

I början av året kom nyheten att Penny Parnevik och Douglas Murray hade förlovat sig och kort där efter berättade de även att de skulle bli föräldrar. Nu är det bara veckor kvar till födseln och paret har flyttat in hos föräldrarna Parnevik, där de tänkt bo under första tiden som föräldrar.

– Jag kommer att föda i USA, i Florida. Jag kommer att bo hemma hos min mamma och pappa och det här bestämde jag mig för av olika anledningar. Douglas kommer också bo med mig och mamma och pappa såklart. Men jag känner att vården är mer trygg i USA, har Penny Parnevik tidigare berättat i en video på sin Youtube-kanal.

Mias tankar kring svärsonen 

Den 22 augusti är det beräknade födelsedatumet för barnet, något som blivande mormor Mia Parnevik, 51, ser starkt fram emot. I Framgångspodden berättar hon nu om tankarna kring sin blivande svärson.

– Världens bästa kille har hon också. Det är fantastiskt, säger hon i podcasten.

Mia Parnevik berättar att hon bland annat imponerades av att Douglas Murray ringde både henne och maken Jesper Parnevik, 54, innan han friade till dottern.

– Han är enligt regelboken. Han ringde både mig och Jesper, var och en för sig, och frågade om det var okej. För vi var väldigt goda vänner med honom och hans familj sedan innan. Så han ville ha ett okej av oss… Han fick ett ok med + A, +++.