Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pegs sexavslöjande – med kändissonen

Peg Parnevik berättar i "Pillowtalk" om den svåra tiden med pojkvännen.Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Peg Parnevik går igenom en kris med pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht, berättar hon i podcasten "Pillowtalk".

Nu jobbar de hårt för att bygga upp sitt distansförhållande igen.

– Vi har haft det jättesvårt, säger Peg Parnevik.

I veckans avsnitt av podcasten "Pillowtalk" berättar Peg Parnevik, 22, att distansen tär på hennes förhållande med Filip Kaspersen Lamprecht, 20. Inför inspelningarna av tv-programmet "Parneviks" ville Peg att pojkvännen skulle resa till henne i Florida en vecka tidigare än planerat – så att deras första möte inte skulle fångas på film.

– Jag sa, ”kom hit i stället så kan vi prata ansikte mot ansikte.” Så att det inte blir obekvämt när vi börjar filma. Jag vill inte att hela världen ska veta att vi har problem, säger Peg Parnevik till systern Penny i podcasten.

Hon säger sedan att distansen gjort det svårt för paret att vara tillsammans, men att relationen är bättre i dag.

 

LÄS MER: Peg Parneviks stora oro för föräldrarna 

 

– Han är inte med och upplever hela mitt liv med mig. När man snackar är det tusen grejer man måste förklara och berätta om. Det kan vara tufft. Vi har haft det jättesvårt, säger hon.

Peg Parnevik: "Vi hade sex i bilen"

Bland annat har Peg Parnevik försökt rädda förhållandet med hjälp av underklädesbutiken Victoria's Secret, där hon nyligen gjorde inköp för "hundratals dollar". Hon hälsar till Filip Kaspersen Lamprecht:

– Jag har spenderat hundratals dollar för att se bra ut för dig och du gör bäst i att bli jävligt glad och uppskatta mig.

 

LÄS MER: Peg Parneviks längtan efter barn

 

I podcasten minns Peg också tillbaka på när hon skjutsade sin pojkvän till flygplatsen – vilket slutade med att de hade sex i bilen.

– 20 personer gick förbi och man kunde se allting. Det kom en säkerhetsvakt, men han såg inte oss. Jag bara ”herregud”, och var helt röd när vi skulle checka in, säger Peg Parnevik.