Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht är kära - men jobbar på förhållandet. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESPeg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht är kära - men jobbar på förhållandet. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht är kära - men jobbar på förhållandet. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Peg Parnevik. Foto: ALEX LJUNGDAHLPeg Parnevik. Foto: ALEX LJUNGDAHL
Peg Parnevik. Foto: ALEX LJUNGDAHL

Parnevik-dotterns kris med kärleken

Publicerad

Peg Parnevik vill spendera resten av sitt liv kändissonen Filip Kaspersen Lamprecht - men paret har det svårt.

Nu berättar artisten om kärlekskrisen med pojkvännen - och vad de gör för att rädda förhållandet.

– Vi har haft det lite svårt. Jag känner bara, kom hit i stället så kan vi snacka om det, ansikte mot ansikte och reda ut saker och ting, säger hon i podcasten "Pillowtalk".

Peg Parnevik, 21 och pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht, 20, har hållit ihop i över ett år. Men att paret bor på olika kontinenter och inte kan träffas så ofta som de vill gör förhållandet knepigt.

I sin podcast "Pillowtalk", som hon har med systern Penny, förklarar Peg att hon och kändissonen har det svårt med relationen nu.

– Vi har haft det lite svårt. Jag känner bara, kom hit i stället så kan vi snacka om det, ansikte mot ansikte och reda ut saker och ting, säger hon i podcasten.

Hon menar att paret alltid har varit noggranna med att ständigt jobba med sin relation och inte ta kärleken för givet.

https://www.instagram.com/p/BZJwxLaB5qb/?hl=sv&taken-by=pegparnevik

– Jag och Filip har alltid sagt till varandra att vi måste jobba på kärleken. Han vet mina dåliga sidor, precis som jag vet om hans dåliga sidor. Han kan inte hantera tid, eller knappt komma ihåg saker, till exempel berättar hon om relationen.

 

LÄS MER: Parneviks bråk – efter nakenbilden

 

Peg Parnevik: "Jag tycker synd om Filip"

 

LÄS MER: Oron för Parneviks hälsa – efter orden om sjukdomen

 

Trots problemen så älskar de varandra, men Peg Parnevik tycker att de ska bli bättre på att pusha varandra i förhållandet.

https://www.instagram.com/p/BYku0u1h3jT/?hl=sv&taken-by=pegparnevik

– Jag älskar honom för den han är. Men vi måste kunna pusha varandra och säga att ”Jag älskar dig, men vi måste jobba på det här”, säger hon i podcasten.

Peg Parnevik fortsätter:

– Jag tycker synd om Filip för att han måste handskas med min diviga sida, men vet du vad – jag får ta hans skit också.

https://www.instagram.com/p/BUd72szBIj-/?hl=sv&taken-by=pegparnevik
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag