Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paris Jacksons svåra tid – efter pappans död

Paris Jackson har levt ett hårt liv efter pappans bortgång.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Nu har Paris Jackson återigen sökt hjälp för sin mentala ohälsa.Foto: WWD/REX/SHUTTERSTOCK / WWD/REX/SHUTTERSTOCK/IBL REX FEATURES
Michael Jackson dog 50 år gammal 2009. Foto: STEPHEN OSMAN / STELLA PICTURES FILE

Efter sin pappas plötsliga bortgång, Paris Jackson fortsätter sin tuffa livsstil.

Självmordsförsök, alkoholproblem och skakande uppbrott.

- Hon har checkat in på rehab i hemlighet, säger en uppgiftslämnare till Radaronline.

Paris Jackson, 20, har under de senaste åren kämpat med sin mentala hälsa. Hon har vid flertalet gånger utryckt att hon lever med depression och ångest. Som Expressen tidigare rapporterat ska den unga sångerskan nu ha lagt in sig själv på rehab för att få hjälp med sin mentala hälsa och sina alkoholproblem, enligt en uppgiftslämnare till Radaronline.

- Det är inte första gången hon söker hjälp för sin depression, det är något som hon har kämpat med under en lång tid, säger en nära uppgiftslämnare till People.

Artisten, King of pop, Michael Jackson gick plötsligt bort vid 50 års ålder år 2009. Något som tog de tre barnen Paris, Prince och Blanket hårt. De två sönerna har efter sin pappas bortgång hållit en ganska låg profil, till skillnad från sin syster som skapat stora rubriker med sin tuffa livsstil. Med självmordsförsök, missbruk och struliga uppbrott har hon oroat sina nära och kära.

Självmordsförsök och självhat

Sångerskan har tidigare varit öppen om sin mentala ohälsa och har självmant lag in sig själv på rehab för att ta tag i problemet. Hon berättar i en intervju med Rolling Stone om flera självmordsförsök och sjukhusvistelser i samband med ett specifikt självmordsförsök 2013. Något som hon varit öppen med även på sin Instagram, där hon i videoklipp vädjat till sina följare att sluta med online-mobbningen hon dagligen utsätts för.

- Det var bara så mycket självhat, säger Paris Jackson till Rolling Stone.

Hon berättar även om ett övergrepp hon var med om som tonåring, då en äldre främling utnyttjat henne. Något som hon säger var en jobbig upplevelse som format henne negativt.

Den unga sångerskan har under det senaste året drabbats av ytterligare sorg vid farfar Joe Jacksons bortgång och mamma Debbie Rowes kamp mot cancern.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.