Paris Jacksons kryptiska meddelande efter beskedet

Maria Brander: ”Många fans är väldigt känslomässigt investerade”
Michael Jacksons dotter Paris Jackson.
Foto: LUMEIMAGES.COM / STELLA PICTURES/LUMEIMAGES.COM/AVALON.RED B551
Michael Jackson.
Foto: CARLO ALLEGRI / AP TT NYHETSBYRÅN

Michael Jacksons vänner och fans har nu skapat en ny dokumentär som ska bevisa att världsstjärnan var oskyldig.

Kort efter att denna släpptes, delade dottern Paris Jackson med sig av ett kryptiskt meddelande. 

”Låt denna generation vara så medvetna om hur deras barndom påverkade dem, att de kommer att anstränga sig för att läka”, står det skrivet i bilden som hon postade på Instagram.

I den uppmärksammade dokumentären ”Leaving Neverland”, kliver flera män fram och berättar om övergrepp som världsstjärnan Michael Jackson ska ha utsatt dem för under deras uppväxt. Världsstjärnans dotter Paris Jackson, 21, har tidigare påstått att dokumentären endast bestått av lögner och menat att anklagelserna inte stämt. Men under torsdagen delade Paris Jackson med sig av ett kryptiskt meddelande till sina 3,5 miljoner följare på Instagram. På bilden som hon postade syns två barn och en text.

”Låt denna generation vara så medvetna om hur deras barndom påverkade dem, att de kommer att anstränga sig för att läka och ge sina egna barn en barndom som de inte behöver läka ifrån”, står det skrivet i bilden.

Till inlägget skriver Paris Jackson ”Amen”. 

Nya dokumentären om världskände pappan

Vad Paris Jackson egentligen vill få fram med sitt meddelande är oklart. Men detta uttalande gör hon bara någon dag efter att det det avslöjats att vänner och fans till hennes världskända pappa Michael Jackson har skapat en ny dokumentär som ska motarbeta anklagelserna mot honom. 

I ”Michael Jackson: Chase the Truth” pekar skaparna ut fem stora luckor i anklagelserna och pekar på att männen Wade Robson och James Safechuck som kliver fram i ”Leaving Neverland” är lögnare och endast är ute efter pengar. I den nya dokumentären får tittarna även se intervjuer med världsstjärnans försvarare, levnadstecknaren Mike Smallcombe, tidigare barnstjärnan Mark Lester och före detta livvakten Matt Fiddes.

https://www.instagram.com/p/B1K_Y30JqBT/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.