Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paris Jacksons hårda ord på galan

Paris Jackson.Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Paris Jackson.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: FEATU/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOC / FEATU/SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Michael Jacksons dotter Paris Jackson går i pappas fotspår - och står upp mot rasism under nattens VMA-gala i USA.

Under ett tal valde modellen att prata om händelserna i Charlottesville, och uppmanade stjärnorna på plats att enas mot hat.

– Låt oss gå härifrån i kväll och minnas att vi måste visa de här vita nazistasen i Charlottesville och över hela landet, att vi har frihet som vår slogan, säger Paris Jackson på VMA.

Modellen och kändisdottern Paris Jackson, 19, går i pappa Michael Jacksons fotspår och väljer att öppet stå upp mot rasism.

I ett tal på nattens Video Music Awards - VMA-galan - höll Paris Jackson ett tal där hon ville få stjärnorna på plats att förenas mot rasism och förtryck.

– Jag ser mycket kärlek och ljus här i kväll redan. Stor mångfald, och mycket potentiell kraft. Ni vet, om vi lägger ihop våra röster tillsammans, inser ni vilken skillnad vi skulle kunna göra, säger Paris Jackson på VMA.

 

LÄS MER: Paris Jackson ärliga kroppsbudskap

 

Paris Jacksons hårda ord mot nazismen på VMA-galan

 

LÄS MER: Paris Jacksons stora förändring

 

Paris Jackson tog också upp händelserna i Charlottesville, och vill att alla ska visa nazisterna där och i resten av landet att de inte har någon tolerans för deras åsikter och hat. 

– Om vi alla stod upp enade tillsammans så skulle vår påverkan bli enorm. Och det är inte falska nyheter. Så låt oss gå härifrån i kväll och minnas att vi måste visa de här vita nazistasen i Charlottesville och över hela landet, att vi har frihet som vår slogan, och vi har noll tolerans för deras hat och deras diskriminering. Vi måste stå emot, säger Paris Jackson.

Paris Jackson hyllas nu för sitt tal, och får stort medhåll av sina kändisvänner och kolleger efter galan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.