Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paris Jackson tar paus – söker hjälp för sin hälsa

Paris Jackson har sökt hjälp för att få ordning på sin hälsa – och tar en paus från karriären.Foto: PHOTO IMAGE PRESS / POLARIS / PHOTO IMAGE PRESS / POLARIS POLARIS IMAGES
Familj och vänner har oroat sig.Foto: NINA PROMMER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
.Foto: JOSEPH MARTINEZ / LFI/AVALON.RED B4413
Genom åren har Paris Jackson varit öppen med sin kamp med depression och ångest och i mitten av december slutade modellen att dela med sig av bilder på Instagram.Foto: RBRA / STELLA PICTURES BACKGRID US

Paris Jackson har sökt hjälp för att få ordning på sin hälsa – och tar en paus från karriären.

Samtidigt som modellen har ett framgångsrikt år bakom sig – har Michael Jacksons dotter också skapat rubriker på grund av sitt beteende och familj och vänner har uttryckt stor oro för stjärnan.

– Hon har checkat in sig själv på en behandlingsanläggning för att få hjälp, säger en uppgiftslämnare till tidningen People.

Michael Jacksons dotter Paris Jackson, 20, har sökt behandling för att förbättra sin hälsa, både fysiskt och psykiskt, skriver tidningen People – och stjärnan uppges nu befinna sig på en behandlingsanläggning för att starta om.

– Efter ett upptaget år med många jobbengagemang som har tagit henne över hela världen, bestämde Paris att hon var tvungen att ge sig tid till att starta om, reglera och prioritera sin hälsa, både fysiskt och psykiskt, säger en källa till tidningen.

Paris Jackson har kämpat med depression

Genom åren har Paris Jackson varit öppen med sin kamp med depression och ångest och i mitten av december slutade modellen att dela med sig av bilder på Instagram.

– Hon har checkat in sig själv på en behandlingsanläggning för att få hjälp med sin plan och ser fram emot att komma ut ur det här återhämtad och redo att ta itu med nya spännande projekt som väntar henne, berättar källan vidare för tidningen.

Efter att stjärnan dragit sig tillbaka från sociala medier har det spekulerats om anledningen till modellens beslut. Enligt uppgifter till E online ska Paris Jackson dessutom valt att inte göra familjen sällskap under en semester i Tokyo, under ledigheterna, vilket är ovanligt för henne då hon har en väldigt nära relation med sina yngre bröder.

Familj och vänner har varit oroliga

Vid sidan av framgången under 2018 har Paris Jacksons vänner tidigare oroat sig för hennes hälsa. Bland annat har nyhetssajten Radaronline skrivit om hur hennes liv med mycket festande ha väckt oro hos familj och vänner.

I februari fångades Paris Jackson dessutom på film efter att hon balanserat nära kanten och såg ut att kunna falla mot sin död, en händelse som Radar online tidigare skrivit om.  

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.