Chris Zylka och Paris Hilton. Foto: PRANDONI/BFA/REX/SHUTTERSTOCK / PRANDONI/BFA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESChris Zylka och Paris Hilton. Foto: PRANDONI/BFA/REX/SHUTTERSTOCK / PRANDONI/BFA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Chris Zylka och Paris Hilton. Foto: PRANDONI/BFA/REX/SHUTTERSTOCK / PRANDONI/BFA/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Paris Hilton och Chris Zylka kysser varandra. Foto: JACOVIDES-BORDE-MOREAU / BESTIMA / /IBL BEST IMAGEParis Hilton och Chris Zylka kysser varandra. Foto: JACOVIDES-BORDE-MOREAU / BESTIMA / /IBL BEST IMAGE
Paris Hilton och Chris Zylka kysser varandra. Foto: JACOVIDES-BORDE-MOREAU / BESTIMA / /IBL BEST IMAGE
Paris Hilton och Chris Zylka. Foto: NICOLAS GERARDIN / BESTIMAGE / /IBL BEST IMAGEParis Hilton och Chris Zylka. Foto: NICOLAS GERARDIN / BESTIMAGE / /IBL BEST IMAGE
Paris Hilton och Chris Zylka. Foto: NICOLAS GERARDIN / BESTIMAGE / /IBL BEST IMAGE
Paris Hilton och Chris Zylka visar upp sin kärlek Foto: BUCKNER/VARIETY/REX/SHUTTERSTOC / BUCKNER/VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESParis Hilton och Chris Zylka visar upp sin kärlek Foto: BUCKNER/VARIETY/REX/SHUTTERSTOC / BUCKNER/VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Paris Hilton och Chris Zylka visar upp sin kärlek Foto: BUCKNER/VARIETY/REX/SHUTTERSTOC / BUCKNER/VARIETY/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Paris Hiltons plan med nya kärleken

Publicerad

Paris Hilton har hittat kärleken i skådespelaren Chris Zylka – och han får henne att lägga om sitt liv.

I stället för att festa på Ibiza i fem månader om året, väljer hon nu att vara med pojkvännen i stället, skriver Page Six.

– Han bryr sig inte om att gå ut och festa, säger Paris Hilton.

Den blonda hotellarvtagerskan Paris Hilton, 36, har lämnat sina festande dagar bakom sig. Efter att ha träffat pojkvännen Chris Zylka, 32, skådespelare i "The Leftovers" väljer den tidigare partyprinsessan att prioritera annorlunda i livet, skriver Page Six.

Hilton, som annars brukar bo och festa på Ibiza under den fem månader långa högsäsongen –något hon får pengar för – väljer nu bort den långa festperioden för att i stället kunna umgås med sin älskade pojkvän.

– Nu när jag är i ett seriöst förhållande och min pojkvän har filmprojekt så kan jag inte bo här de hela fem månaderna, säger Paris Hilton.

Paris Hilton: "Han bryr sig inte om att gå ut och festa"

Hon poängterar också att Chris Zylka inte bryr sig om hennes festande livsstil, utan att han hellre gör annat med henne, och umgås hemma.

– Han bryr sig inte om att gå ut och festa. Han vill mycket hellre hänga med mig i sängen, titta på tv och ta det lugnt, säger Paris Hilton, skriver Page Six.

 

LÄS MER: Paris kärleksbild med nya pojkvännen

 

Paris Hilton och Chris Zylka visar upp kärleken för alla

 

LÄS MER: Paris Hilton i samarbete med Lidl

 

Paris Hilton och Chris Zylka har blivit omskrivna för att de är väldigt utåtgående med sin kärlek, och gärna hånglar loss på röda mattor, dansgolv och inför både kameror och allmän beskådan.

Paris Hilton lägger dessutom upp många bilder på sig själv och pojkvännen på sociala medier, och paret hyllas av hennes fans för att de är gulliga ihop.

"Bästa paret" kommenterar en person till en bild på paret, och avslutar med ett hjärta.

"Hennes pojkvän är så snygg, hon är så lyckligt lottad" skriver en annan.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag