Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paris Hiltons oro för forna vännen: ”Inte rättvist”

Paris Hilton är orolig för sin gamla partykompis Britney Spears, och hennes förmyndarskap.
Foto: BEN/GABE/DEAN / ALL OVER PRESS BAUER-GRIFFIN
I en intervju med Andy Cohen på SiriusXM avslöjar Hilton att hon träffat artisten under sommaren – men utan att ta upp hennes problem.
Foto: FAME PICTURES / STELLA PICTURES FAME PICTURES
Paris Hilton.
Foto: YOUTUBE ORIGINALS / STELLA PICTURES/STELLA/DDP/FERRARI DDP/FERRARI

Paris Hilton är orolig för sin gamla partykompis Britney Spears, och hennes förmyndarskap.

I en intervju med Andy Cohen på SiriusXM avslöjar Hilton att hon träffat artisten under sommaren – men utan att ta upp hennes problem.

– Efter att ha jobbat hårt hela sitt liv, hon är den här ikonen och jag känner bara att hon inte har någon kontroll över sitt liv överhuvudtaget och det är bara inte rättvist, säger Paris Hilton i intervjun.

Paris Hilton och Britney Spears brukade festa tillsammans och fotograferas av ivriga paparazzis ihop under sina glansdagar.

I dag är hotellarvtagerskan orolig för sin gamla vän, som sitter fast i att vara omyndigförklarad och med sin pappa som förmyndare. I en intervju på SiriusXM säger hon att hon kan känna igen sig i att bli kontrollerad.

– Om man är vuxen ska man kunna leva sitt liv och inte bli kontrollerad. Jag tror det bottnar i att jag blivit kontrollerad så mycket, så jag kan förstå hur det skulle kännas, säger Paris Hilton och fortsätter:

– Efter att ha jobbat hårt hela sitt liv, hon är den här ikonen och jag känner bara att hon inte har någon kontroll över sitt liv överhuvudtaget och det är bara inte rättvist.

Paris Hilton: Jag träffade Britney i somras

Spears och Hilton har setts och umgåtts under sommaren – men då har de valt att prata om trevliga saker i stället för artistens personliga problem.

– Jag träffade henne i somras. Vi åt middag och sågs i Malibu. Jag bara älskar henne så mycket. Hon är så snäll och oskyldig och en så fin tjej. Vi pratade bara om glada saker – musik, mode, roliga saker. Jag tycker inte om att ta upp negativa ämnen och göra folk obekväma, så jag har aldrig pratat om det med henne.

Britney Jean Spears släppte sin första singel i oktober 1998.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.