Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Paris Hiltons lycka – förlovad med kärleken

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Paris Hilton är nyförlovad med pojkvännen Chris Zylka.
Foto: PIERO OLIOSI / POLARIS POLARIS IMAGES
Han gick ner på knä under en skidresa i Aspen – och fick ett ja.
Foto: BERZANE NASSER/ABACA / STELLA PICTURES

Paris Hilton är nyförlovad med pojkvännen Chris Zylka.

Han gick ner på knä under en skidresa i Aspen – och fick ett ja.

"Jag känner mig som den lyckligaste kvinnan i världen. Du är min dröm som gått i uppfyllelse. Tack för att du visat mig att sagor existerar!" skriver hon på Instagram.

Paris Hilton, 36, har förlovat sig med "Leftovers"-skådespelaren Chris Zylka, 32. 

Hotellarvtagerskan har själv lagt upp bilder och filmer från frieriet från skidresan i Aspen, något hon kallar den "mest romantiska stunden i mitt liv".

"Jag sa ja! Så glad och exalterad över att vara förlovad med mitt livs kärlek. Min bäst vän och självfrände. Perfekt för mig på alla sätt. Så dedikerad, lojal och varmhjärtad. Jag känner mig som den lyckligaste kvinnan i världen. Du är min dröm som gått i uppfyllelse. Tack för att du visat mig att sagor existerar!” skriver Hilton på Instagram.


LÄS MER: Paris Hilton bryter tystnaden – 13 år efter sexvideon  


https://www.instagram.com/p/BddbWwbHA0-/?taken-by=parishiltonhttps://www.instagram.com/p/Bdc913pn0MZ/?taken-by=parishilton

Paris Hilton: "Jag anade ingenting"


Enligt Paris Hilton kom frieriet som en överraskning. Paret hade bestämt sig för att ta bilder i skidbacken, när Chris Zylka plötsligt gick ner på knä och ställde den stora frågan.

Hilton visar stolt upp en massiv, päronformad diamantring och skriver "diamonds are forever".https://www.instagram.com/p/Bdd5ZiUnnLE/?taken-by=parishilton

Paris Hilton och Chris Zylka blev ett par under 2016, hon kallar honom "mannen i mitt liv".

– Det är som meningen med livet att ha din egen familj. Och jag är lycklig att jag väntade på att hitta rätt person, jag är så kär. Chris är mannen i mitt liv. Vi är bästa vänner. Jag har aldrig varit så säker i hela mitt liv. Han är fantastisk på alla sätt, har Hilton sagt till E! News.


LÄS MER: Pojkvännens intima gåva efter Paris Hiltons hårda festande 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.