Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paris Hilton avslöjar sin riktiga röst: ”Har fejkat”

Den 14 september har dokumentären ”This is Paris” premiär på Paris Hiltons Youtube-kanal.
Nu vill Paris Hilton visa vem hon verkligen är.Foto: YOUTUBE ORIGINALS / STELLA PICTURES/STELLA/DDP/FERRARI DDP/FERRARI
Dokumentären ”This is Paris” har premiär den 14 september på Paris Hiltons Youtubekanal:Foto: YOUTUBE ORIGINALS / STELLA PICTURES/STELLA/DDP/FERRARI DDP/FERRARI

Paris Hilton vill tvätta bort sin tidigare image.

I en ny dokumentär ska följarna få se vem hon verkligen är.

Enligt Paris Hilton vill hon bli av med bilden av henne som en ”dum blondin” – en image och fasad som hon själv arbetade hårt med att upprätthålla.

Under en tv-intervju med australiska Today var det flera tittare och fans som blev förvånade. Anledningen? Paris Hiltons röst. Stjärnan berättade att hon har fejkat sin röst och personlighet i alla dessa år.

– Jag har spelat en karaktär hela tiden, så världen har aldrig riktigt vetat vem jag faktiskt är. Mitt riktiga jag är en person som faktiskt är briljant. Jag är ingen dum blondin, jag är bara väldigt duktig på att låtsas vara en, förklarade Paris Hilton.

Den annars så karaktäristiska bebisrösten var borta.

– Jag vill inte bli ihågkommen som någon som är blåst. Jag vill bli respekterad för den affärskvinna som jag faktiskt är, förklarade Paris Hilton vidare.

Paris Hilton: ”Jag har begravt sanningen”

Intervjun ägde rum med anledning av en ny dokumentär, ”This is Paris”, där fansen får en inblick i Paris Hiltons riktiga liv och person. Där får tittarna bland annat se och höra om åren av personliga trauman och övergrepp.

– Jag känner att jag har gått igenom så mycket. Det finns så många missuppfattningar och förutfattade meningar om mig, säger hon i en intervju med Today

”This is Paris” – då har den premiär

– Jag har begravt sanningen så länge. Men jag är stolt över den starka kvinna som jag har blivit. Folk kanske antar att jag har haft det lätt här i livet, men jag vill visa världen vem jag verkligen är, fortsätter hon.

Dokumentären ”This is Paris” har premiär den 14 september på Paris Hiltons Youtubekanal:

 

LÄS MER:
Molly om sitt uppror mot klädindustrin: ”Jag brann”

 

https://www.youtube.com/watch?v=937Y75ZMuxs
För 16 år sedan läckte videon ut.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.