Paris Hilton: ”Jag är inte gravid”

Paris Hilton.
Foto: JEN LOWERY / SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Paris Hilton och Carter Reum har varit vänner i över 15 år.
Foto: MOSA AL-SHAER / BACKGRID UK/IBL

Paris Hilton, 40, dementerar uppgifter om att hon är gravid, vilket Page Six tidigare gick ut med.

Enligt nöjessajten ska hotellarvtagerskan och fästmannen Carter Reum ha genomgått IVF för att få tvillingar.

Men realitystjärnan avfärdar graviduppgifterna som ett osant rykte, skriver USA Today.

Det var tidningen Page Six som rapporterade att realitystjärnan och hotellarvtagerskan Paris Hilton, 40, och affärsmannen Carter Reum, 40, väntade sitt första barn.

Men i sin podcast ”This is Paris Hilton” säger realitystjärnan att det bara är ett rykte. Däremot är hon och maken är sugna på att bli gravida – om ett litet tag (reds. anm.), rapporterar USA Today.

– Jag är inte gravid. Inte ännu. Jag väntar tills efter bröllopet. Min klänning håller på att sys upp nu, så jag vill vara säker på att den ser snygg ut och sitter prefekt, säger hon i podcasten.

Skyller ryktet på nya underkläder

Hotellarvtagerskan säger att hon inte kan förstå hur ryktet uppstod, men säger samtidigt att det kan bero på hennes nya pushup-behå.

Paris Hilton och Carter Reum blev ett par i slutet av 2019 och förlovade sig i februari tidigare i år.

– Han är bara min drömkille. Vi pratar om att planera ett bröllop hela tiden och planera barnets namn och allt detta, har Paris Hilton tidigare sagt i podcasten ”The Trend reporter with Mara”. 

Innan paret började dejta hade de varit goda vänner i 15 års tid, men det var inte förrän 2019 som romansen fick fart. Carter Reum gick sedan ner på knäna på Paris Hiltons 40-årsdag som paret firade på en privat ö 

”Min älskling och jag har varit tillsammans sedan vår första dejt, och på min födelsedag bjöd han mig på en resa till ett tropiskt paradis. När vi gick på stranden på väg för att äta middag så ledde Carter in mig till en stuga klädd i blommor och gick ner på knä”, skrev Paris Hilton då om förlovningen. 

Vill få tvillingar – följer Kim Kardashians tips

Paret har varit öppet med att de går igenom IVF-behandlingar. I podcasten ”The trend Reporter with Mara” berättade Paris Hilton om drömmen att få tvillingar och hur de fått goda råd från vännen Kim Kardashian. 

– Vi håller på och genomgår IVF så nu kan jag välja tvillingar, sa hon. Hon berättade även att det var vännen Kim Kardashian som hade tipsat om IVF – eftersom det är enklare att få tvillingar då. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.