Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Parets skilsmässa kan kosta en miljard

Skilsmässoryktet växer sig allt starkare. Foto: David Fisher/Rex
Foto: Donato Sardella

Ryktet om att Ben Affleck och Jennifer Garner ska skilja sig växer sig allt starkare.

Nu skriver amerikanska medier att deras separation kan bli en miljardstrid och att paret inte har bott tillsammans på flera veckor.

– Ben vill att ett uttalande kommer några veckor innan deras tioåriga bröllopsdag, säger en källa till OK Magazine.

Det har i några veckor skvallrats om att superparet tillika skådespelarna Ben Affleck, 42, och Jennifer Garner, 43, går skilda vägar efter snart tio års äktenskap. Paret gifte sig den 29 juni 2005 och har barnen Violet, 9, Seraphina, 6, och Samuel, 3, tillsammans.

 

LÄS MER: Kris i äktenskapet för Garner och Affleck

 

Nu skriver amerikanska medier att de inte har bott tillsammans på flera veckor och att de är allt närmare ett officiellt uttalande om den ryktade separationen.

– Ben vill att ett uttalande kommer några veckor innan deras tioåriga bröllopsdag - vilket han hoppas ger honom tillräckligt lång tid för nyheten att dö ut innan han ska marknadsföra "Batman v Superman" och de andra filmerna han medverkar i nästa år, säger en källa till OK Magazine.

När Jennifer nyligen fyllde år sågs Ben på en ensamresa till Nova Scotia, där han fotograferades utan sin vigselring. Senast paret syntes tillsammans var den 24 april då de följde sina döttrar till skolan i Brentwood, Kalifornien. En källa säger till Radar Online att det är ett tydligt tecken.

– Ofta när Ben och Jen har problem så kommer de överens om att rida ut stormen och att vara ledsna tillsammans tills de kan få lite tid från varandra, säger källan och fortsätter:

– Jennifer har nära vänner som tycker att hon och Ben passar hemskt dåligt ihop, oavsett hur mycket han älskar att vara pappa till de där barnen.

 

LÄS MER: Matt Damon och Ben Affleck har haft fru-tur

 

En annan källa berättar för sajten att Jennifer sedan en tid tillbaka har förberett sig känslomässigt på skilsmässan.

– Hon går till en terapeut för att lära sig att hantera skilsmässan, och hur hon ska hantera barnen efter att de har separerat. Hon kommer att ha vårdnaden om dem.

Nu skriver också National Enquirer att skilsmässan kan komma att bli en dyr historia. Enligt tidningen ska de göra upp om över en miljard kronor, enligt källor som konstaterar "Ben och Jen är över".

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.