Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Parets nya kärleksliv på stora lyxgården

Mikael Persbrandt
Foto: Mikael Sjöberg
Sanna Lundell
Foto: Cornelia Nordström

Efter de stormiga åren, nu har Sanna Lundell och Mikael Persbrandt hittat lugnet tillsammans och flyttat ihop på en lyxig herrgård, deras första gemensamma hem.

– Det största krigandet är över och förbi. Det känns bra, säger Mikael Persbrandt i TV4-programmet "Tillsammans med Strömstedt” som har premiär på torsdag.

Journalisten Sanna Lundell, 38, och Mikael Persbrandt, 53, medverkar i premiären av TV4-programmet ”Tillsammans med Strömstedt”.

Programledarna och tillika paret Jenny, 44, och Niklas Strömstedt, 58, besöker Lundell och Persbrandt på deras lyxiga herrgård söder om Stockholm.


LÄS MER: Här är Mikael Persbrandt och Sanna Lundells nya drömhus


Där får de höra Sanna Lundell och Mikael Persbrandt berätta att de nu funnit ett lugn i sin relation, som tidigare kunnat beskrivas som både bräcklig och stormig.

– Vi har väl gjort slut med varandra - i runda tal - minst fem gånger om året, säger Sanna Lundell i programmet.

– Vi har nog bråkat slut på allt. Om man nu hade ett visst antal bråk i sitt liv, så är det färdigt till slut. Det finns inte så mycket mer kvar att tjafsa om. Det finns inte så mycket som kan uppröra med dig i alla fall, säger Lundell till Persbrandt.

Nu har deras liv tillsammans gått in i en ny fas - där de hittat ett lugn i relationen som de tidigare saknat.

I programmet framkommer att de båda träffades i juli 2005. Men de blev inte ett par direkt.

– Det var inte helt självklart när vi blev ett par. Vi blev ju inte ett par och sedan fick vi ett barn. Utan vi fick ett barn och sedan blev vi ett par, säger Sanna Lundell i programmet.

Sanna Lundell berättar för Strömstedt om sin syn på steget att till slut flytta ihop.

– Vi har en tio år lång relation bakom oss, där vi har inte haft någonting ihop. Det har varit jättebra för oss att inte ha det, men det är nog också bra för oss att ha det, säger Sanna Lundell.

Sanna Lundell: "Pensionärsliv"

Sanna Lundell tycker att de lever något av ett pensionärsliv – med semester på Hurtigruten ihop - och njuter i fulla drag av att bo ihop med Persbrandt.

– Jag skulle vilja att det bara stannade och var så här. År ut och år in. Vingård, värme och Toscana får komma sedan när jag är pensionär, säger hon.

Mikael Persbrandt tillägger:

– Vi har inte definierat oss som par i parsammanhang – vi håller inte på med sådant. Däremot har vi gått igenom så många krig och strider. Och gör man det med någon slags känsla av att man har övervunnit något ihop så binder det en samman, säger han om deras nya liv tillsammans.


LÄS MER: Persbrandt berättar om missbruket i SVT


Jenny Strömstedt frågar om det känns som en annan relation – nu när de flyttat ihop.

– Det är inte alls en ny relation. Det är den relation som skulle vara. Utan allt det som har skymt. Det är ett slags upptäcktsresa, säger Mikael Persbrandt i programmet.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.