Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Parets bakslag i trekanten i tv – vill öppna upp relationen

Foto: Huw Evans/pressbild
Det andra försöker till att ta in en tredje part i sängkammaren gick bättre. Här är de i en bubbelpool med Grace Harrison-Yates.
Foto: Channel 4

Kan ett öppet äktenskap leda till livslång kärlek? 

Det försöker det nya brittiska programmet ”Open House: The Great Sex Experiment” ta reda på.

Men första försöket till en trekant går inget vidare för Mady Delegado och Nathan Harrison. 

– Jag drogs med i stundens hetta. Jag hade inte varit med en kvinna på ett par år. Jag fick honom att känna sig utanför, säger Mady till The Sun. 

I programmet får åtta monogama par, som är sugna på att testa öppna relationer, ta sig till ett lyxhus på landet för att se om förhållandet kan bli bättre genom att ta in en till person i sovrummet. 

Till hjälp har de psykologen och relationsterapeuten dr Lori Beth Bisbey, som själv är i ett öppet äktenskap. 

– Jag har mer än 30 års erfarenhet av att hjälpa par som vill öppna upp sina relationer, säger hon till The Sun och fortsätter:

– Och för att det ska fungera måste de lita på varandra, ha fantastisk kommunikation och vara känslomässigt motståndskraftiga. Då kan det bli jättebra och paren kan få starkare relationer. 

Varningen för att öppna upp relationen

Men The Suns kolumnist Sally Land höjer ett varningens finger. 

– Vissa kan få det att fungera men om man kikar på min mejlbox så finns det väldigt många fler historier om hjärtesorg, säger hon till tidningen. 

Paret Mady Delegado, 20, och Nathan Harrison, 25, är med i programmet för att de skulle vilja testa att bjuda in en tredje person i sitt förhållande. 

Mady Delegado var nervös över att hon skulle bli svartsjuk – men berättar att det aldrig hände. Paret valde att ta Precious Muir till sitt rum för en trekant i programmet, men det gick inte riktigt som det var tänkt.

– Vem skulle inte vilja tillbringa en natt med två vackra kvinnor? Men det var inte så enkelt som killar tänker, säger han till The Sun.

– Jag kunde inte få en erektion. Det var en massa press – jag visste att det här skulle vara med på tv. 

Sprickan i förhållandet

Så tjejerna fortsatte akten utan honom. 

– Jag drogs med i stundens hetta. Jag hade inte varit med en kvinna på ett par år. Jag fick honom att känna sig utanför, berättar Mady Delegado.

Stunden som skulle vara het för alla tre gjorde i stället att paret nästan gjorde slut. Men med hjälp av dr Lori Beth Bisbey hittade de tillbaka till varandra. 

Nästa natt bjöd de i stället in Grace Harrison-Yates, 24, till sitt rum – och den här gången gick det bättre. De känner att förhållandet blev starkare av upplevelsen och tänker fortsätta att öppna upp sin relation, berättar paret för The Sun. 

Ur arkivet: Bianca öppnar upp om sexet: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.