Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paret från ”Älskar, älskar inte” har gjort slut

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV
Nicole och Aoi hemma i huset i Karlskrona.
Nicole och Aoi testade på folkdans för att hitta tillbaka till varandra efter ett gräl.
Foto: Discovery+
Nicole och Aoi tar farväl av varandra i sista avsnittet.
Foto: Discovery+
Foto: Discovery+
Foto: Discovery+

Nicole Rosén och Aoi Izumihara från realityserien ”Älskar, älskar inte” har gjort slut.

Det berättar Nicole Rosén i en video på Instagram.

– Det var inget lätt beslut, säger hon till Expressen.

Nicole Rosén, 24, och Aoi Izumihara, 26, träffades när Nicole studerade i Japan.

Under våren har tittare fått följa dem i realityserien ”Älskar, älskar inte” på Discovery+ där Aoi bodde hos Nicole i Sverige i tre månader.

I säsongen sista avsnitt åker Aoi tillbaka hem till Japan, men öppnar upp för att komma tillbaka till Sverige igen till sommaren.

Nu berättar Nicole på Instagram att paret har gjort slut.

– Det var jag som valde att avsluta det hela. Mer än så kommer jag inte kunna säga av respekt för Aoi, vi har fortfarande kontakt. Det har varit väldigt fredligt, och inte så dramatiskt som många kan tro. Vi pratade senast nu i dag, säger hon i videon.

Gjorde slut för två månader sedan

Nicole Rosén berättar för Expressen att relationen tog slut för ungefär två månader sedan.

– Det var i mars. Det kom inte bara från ingenstans. Det var efter mycket diskussioner med Aoi, mycket tänkande för mig själv. Det var inget lätt beslut heller.

Paret har fortfarande en bra relation i dag, något som känns väldigt bra menar Nicole.

24-åringen har tidigare varit kritiskt till hur produktionen har vinklat deras relation i programmet och menar att de har framställts som de ”tråkiga och dramatiska”.

– Vi gör ju mycket hushållssysslor i programmet och det har varit väldigt mycket näthat specifikt mot oss för de tror ju att jag kliver upp klockan åtta på morgonen och tjatar på Aoi om att börja städa, säger Nicole och fortsätter:

– De har vinklat det som att det är ett problem för Aoi och att det är den enda jag tjatar om. Sedan har ju de klippt bort alla våra fina stunder, de har klippt och klistrat med mina ord.

Enligt Nicole har produktionen bland annat klippt bort flera synkar där hon pratat gott om Aoi och även paret berättar om hur de träffades.

– Det har sett ut som vi inte har någon kemi. Jag har ju sagt det här att han måste bli bättre på att städa, men det är en liten, liten procent av allt det andra som är mestadels kärlek.

I ett mejl till Expressen skriver Mathilde Albinsson, pressansvarig för ”Älskar, älskar inte” på Discovery Networks Sverige:

”Vi följer flera olika par i Älskar, älskar inte, deras relationer till varandra och deras vardag. Allt råmaterial får inte plats inom ramen för programtiden och således får vi bara en inblick i de olika parens relationer och liv. Programmet har inte för avsikt att på något sätt förvränga någon deltagare eller relation. Givetvis är det tråkigt om någon deltagare ändå upplever att deras relation framställts annorlunda. Under programmets gång och även efter har vi och produktionen haft en tät dialog med samtliga deltagare, för att de ska vara inkluderade och vi har lyssnat till deras åsikter. Vidare erbjuds de alltid stöttning om de önskar.”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.