Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Paradise hotel”-profilerna erkänner: Vi är ett par

Jeane Tabuena och David Lönnberg är ett par.Foto: TV3
Foto: FREDRIK NILSSON / VIAPLAY
Foto: FREDRIK NILSSON / VIAPLAY

”Paradise hotel”-deltagarna Jeane Tabuena och David Lönnbergas ord om sin relation – avslöjar nu att de är tillsammans och bor ihop.

I ”Studio paradise” berättar paret att de är beredda på att det kan bli tufft att följa säsongen.

– Man vill inte se sin pojkvän hångla med andra, säger Jeane Tabuena.

I onsdagens avsnitt av ”Studio paradise” bjuds tittarna på en överraskning. Som avslut på kärleksveckan i ”Paradise hotel” avslöjar nu deltagarna Jeane Tabuena, 24, och David Lönnberg, 23, att de är ett par. 

Deltagarna träffades för första gången under inspelningen av programmet. När tiden på hotellet var slut och deltagarna kom hem till Sverige började de ses direkt. När de skulle resa hem från Mexiko blev Tabuena inbokad på fel flyg. I stället för att landa i Göteborg så hamnade hon i Stockholm.

– Så då frågade jag om hon skulle hänga med hem till mig. Så då bodde hon hos mig en vecka och jag bara sjukanmälde mig från jobbet, säger David Lönnberga.

Bestämde sig för att bli ett par

Lönnberga bor i Söderfors och Tabuena i Göteborg, vilket gjort att de reste mycket fram och tillbaka till varandra. Från början hängde de mest och hade kul, men känslorna växte fram och de bestämde sig för att bli ett par.

– Vi kärleksförklarade oss för varandra i en timme. Sen var det lika bra att bestämma då att vi sätter en stämpel på det, säger Jeane Tabuena.  

Nya steget – flyttat ihop

Idag har de varit tillsammans i snart en månad och har också tagit steget att flytta ihop. ”Paradise hotel” spelades in för några månader sedan och nu när det sänds är paret medvetna om att det kan dyka upp jobbiga klipp.

– Det kommer bli känsligt att se saker. Man vill inte se sin pojkvän hångla med andra, säger Tabuena.

Hon fortsätter:

– Jag kommer inte låt sådana grejer förstöra mina känslor för David. 

”Studio paradise” sänds på Viafree och Viaplay. ”Paradise Hotel” sänds måndag till onsdag på Viaplay, Viafree och TV3. 

Paradise Mattias: ”Alla blir typ efterblivna”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.