Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Paradise hotel”-vinnarnas ilska mot produktionen: ”Skevt”

Okända personen fick Mcuze att kasta kulan i Paradise hotel-finalen
Marcus ”Mcuze” Johansson kastade kulan.
Foto: TV3
Nicole Wennerström Larsson är besviken på hur fördelningen av uppmärksamhet på programmets sociala medier har sett ut.
Foto: TV3

Marcus ”Mcuze” Johansson och Nicole Wennerström Larsson blev vinnarna i vårens säsong av ”Paradise hotel”.

Men båda vinnarna känner sig missnöjda med hur de behandlats av produktionen under säsongen – både i tv och på sociala medier.

– Jag tycker jag har blivit klippt jävligt skevt, säger Mcuze.

Efter en dramatisk final stod Marcus ”Mcuze” Johansson och Nicole Wennerström Larsson som vinnare i ”Paradise hotel” 2020.

Mcuze valde till slut att kasta glaskulan på rekordlåga 100 000 kronor, och dela vinnarpengarna med de andra deltagarna – medan Nicole blev lottlös.

Mcuze är lättad över att säsongen är slut nu – han tycker nämligen inte om versionen han sett av sig själv på tv.

– Jag är glad, men jag känner bara en sjuk lättnad över att säsongen är över. Det har mest varit jobbigt att se säsongen. Det var inte alls som förra gången. Jag tycker jag har blivit klippt jävligt skevt. Jag vill absolut inte klaga på det nu, för då blir det ”Nu kör han offerkoftan igen!”, men det är ändå skönt att det är över, säger vinnaren.

Mcuze och Nicole vann ”Paradise hotel”

Nicole håller med partnern om att programmet är klippt på ett sätt som gör att de ser ut att ha mindre roligt än de hade.

– Det är sjukt mycket skratt och skämt som inte är med, säger Mcuze.

– När vi var där inne sa vi: ”Fy fan, längtar tills vi kommer ut och ser den här relationen, bara hur det har byggts upp liksom. Men våra internskämt och allting är borta, säger Nicole.

Mcuze tycker också att han själv framstår som mer osympatisk än han har varit – och att han tror att tittarna inte kan förstå varför han fick vara kvar hela säsongen utan att bli utröstad.

– Jag tycker att det har vinklats på ett speciellt sätt. När man tittar på programmet verkar det typ konstigt att jag går hela vägen och att folk inte vill ha ut mig. Det känns som att fler borde vilja ha ut mig när det är klippt som det är klippt. Jag var absolut inte mest omtyckt, men jag var ändå omtyckt. Jag är inte riktigt nöjd, säger han.

Nicole missnöjd med uppmärksamheten

Nicole i sin tur är besviken på hur fördelningen av uppmärksamhet på programmets sociala medier har sett ut hela säsongen – trots att hon vann till slut har hon inte fått särskilt mycket plats på Instagram, menar hon.

– Jag tycker det har varit tråkigt att det är vissa som fått synas väldigt mycket på Instagram just. De som säger att man inte är med i PH för att kunna leva lite på det efteråt och faktiskt kunna bli stor inom sociala medier, de ljuger ju. Det är klart man vill det. När man inte får den där uppbackningen som man kanske tror att man ska få... Det är folk som skrivit till mig att de knappt vetat vad mitt användarnamn är.

Se avgörandet i finalen här:

Här kastas kulan på rekordsumma i Paradise hotel-finalen

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.