Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Paradise hotel”-profilens bebislycka: ”Obeskrivligt”

Marcelo Peña och Emilia Wahlund har varit ett par sedan 2019.
Foto: Skärmdump / Instagram
Emilias första bild på dottern Elle.
Foto: Instagram

Marcelo Peña, 30, och Emilia Wahlund, 21, har fått en dotter. 

På Instagram delar de nyblivna föräldrarna med sig av bebislyckan. 

”Sjukaste jag varit med om, aldrig mött en kvinna som är så stark som dig!”, skriver ”Paradise hotel”-profilen på Instagram. 

Marcelo Peña och flickvännen Emilia Wahlund fick en alldeles särskild påskpresent i år. Tidigt på annandag påsk föddes deras dotter Elle på Södersjukhuset i Stockholm. 

I ett inlägg på sociala medier hyllar realitystjärnan flickvännen och berättar om de starka känslorna efter förlossningen.

Sjukaste jag varit med om, aldrig mött en kvinna som är så stark som dig! Från att ha dödångest och förlossningsfobi till att föda vår lilla prinsessa. Ni kvinnor som går igenom en förlossning är magiska, jävlar vilken upplevelse. Och ni som jobbar som barnmorskor, ni är fantastiska. Tack till alla som jobbar på SÖS, tack för att ni finns, så fruktansvärt bra, snälla och proffsiga är ni”, skriver han under bilden på flickvännen och den nyfödda dottern.

”Denna bild är tagen sekunder efter att Emilia förlöst Elle på golvet, lyckan i hennes ansikte är obeskrivlig.”

”Mini till världen 2021”

Det var i slutet av september Emilia Wahlund berättade att hon och Marcelo Peña skulle bli föräldrar.

På Instagram delade Emilia Wahlund med sig av nyheten med en bild från ett ultraljud där hon skrev: ”Om allt går som det ska så kommer mini till världen 2021”. 

https://www.instagram.com/p/CNSAnZ1lgVi/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.