Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Paradise Hotel”-profilen attackerad av okänd man

Marcelo om mötet med exet: ”Aldrig varit så skakis i hela mitt liv”.
Nina Glimsell i ”Paradise Hotel”. Foto: TV3
På Instagram har Nina Glimsell under dagen sökt efter männen som räddade henne. Foto: Instagram
En av männen spolade gatan när han kom till undsättning. Foto: Instagram
Senare under dagen meddelade Nina Glimsell att hon hittat en av männen. Foto: Instagram

”Paradise Hotel”-profilen Nina Glimsell blev under natten till tisdagen attackerad av en okänd man som ska ha försökt förgripa sig på henne.

– Det var en man som stannade mig på cykel. Han tvärbromsade framför mig och blockerade min väg och började med att kolla upp och ner på mig och började flina.

Nina Glimsell berättar på Instagram hur hon skulle ta sista tunnelbanan hemvid 00.55 från Medborgarplatsen i Stockholm när en okänd man blev aggressiv och gick till attack.

När Expressen når henne berättar hon mer om händelsen.

– Jag försökte gå förbi men han ville inte släppa förbi mig. Och tillslut lyckades jag komma förbi, men då blev han väldigt arg för att jag avvisade honom och då började han skrika väldigt mycket.

Samtidigt som hon sedan försökte springa från mannen ringde hon polisen – men mannen jagade vidare efter henne på sin cykel.

– Han jagade mig och försökte dra i min jacka.

Nina Glimsell fortsätter:

– Jag skrek jag allt jag hade verkligen, för jag ville att någon skulle höra mig, men det var liksom tomt. Och då så var det en man som jobbade med att spola rent gatorna som hörde detta och stannade sin spolarbil och lät mig springa dit så jag fick hoppa in i bilen.

Sökte efter mannen på Instagram

Mannen försökte sedan hjälpa till genom att konfrontera den hotfulla mannen. Ytterligare en man kom kort därefter till undsättning.

På sina stories på Instagram skickade Glimsell sedan ut en efterlysning för att komma i kontakt med mannen som räddade henne.

– Den ena mannen stod med i polisanmälan som ett vittne, så hans namn visste jag om. Men inte han som var i spolarbilen, men jag gick ut i mina sociala medier att jag letade efter den här personen och tillslut så hittade jag honom. Så det var jättekul att kunna tacka honom. Jag har fixat så att blommor kommer levereras till honom i morgon.

Aftonbladet uppger att polisen bekräftar händelsen under natten mot tisdagen.

– Vi hade en händelse på Medborgarplatsen där en kvinna säger sig ha blivit jagad av en man. Han var aggressiv, den här målsägande fick kontakt med någon annan som mannen då hotade. Vad det för hot vet jag inte. I natt fanns det ingen känd gärningsman när de jobbade med det här och jag har inte hört att någon gripits, säger Per Fahlström, Stockholmpolisens presstalesperson till tidningen. 

Nina Glimsell var med i ”Paradise Hotel” 2018 och gör comeback i årets säsong av progammet.